PRE-BIRTHDAY

Vietettiin viime viikonloppuna Mikon tulevaa syntymäpäivää täällä Helsingissä. Oon ravannut yleensä viikonloppuisin Tampereella, mutta nyt oltiin pitkästä aikaa ihan Helsingissä vaan ja oli kyllä ihanaa, kun ei tarvinnut pakata laukkuja ja matkustaa. Mulla oli muutenkin monta juttua mielessä, mitä oon halunnut täällä Helsingissä tehdä ja paikkoja, joissa oon halunnut vierailla.

Aloitettiin viikonloppumme Zippyn köysiseikkailulla Munkkivuoressa. Vielä hetki sitten en tiennyt yhtään mitä köysiseikkailu todellisuudessa tarkoittaa, mutta onneksi mua tästä valaistiin, jonka jälkeen innostuin ja päätin, että tätä on mentävä kokeilemaan.

Ja kannatti todellakin mennä, oli nimittäin super hauskaa eikä missään tapauksessa mitään lastenleikkiä. Haastetta riitti!

mikonsynttärit1.jpg

P7181107.JPG

Köysiseikkailun jälkeen suunnattiin keskustaan ja mentiin tankkaamaan Friends and Burgersiin, josta saa muuten ihan mielettömän hyvät hamppariateriat.

P7181113.JPG

Täysin vatsoin siirryttiin hetkeksi kotiin rentoutumaan ja maisteltiin Cargon beer mixiä, jossa on siis sekaisin olutta ja omena siideriä. Kuulostaa hämärältä, mutta oli yllättävän hyvää!

P7181123.JPG

Aluksi ajateltiin, että oltaisiin menty illaksi terassille, mutta alkoikin sataa vettä, joten päätettiin terasseilun sijaan varata pöytä The Cockista ja mennä nauttimaan tunnelmallisesta illallisesta. The Cock olikin yksi niistä paikoista, jonka olin halunnut käydä testaamassa. Ruoka oli hyvää ja ravintola miellytti myös ulkoisella ilmeellään. Ihania Kelloggs kukkoja 😀

Illallisen jälkeen mentiin vielä elokuviin katsomaan Amy Winehouse-dokumenttia, jota olinkin jo odottanut. Sen verran olin dokumentista jo lukenut, että osasin odottaa aika surullista fiilistä, ja sellainenhan sieltä tosiaan pintaan nousi. Dokumentti oli todella hyvä, jos nyt niin voi sanoa, ja ennenkaikkea koskettava. Ihan kauheasti ei ollut kommentoitavaa elokuvan päätyttyä, koska oli sen verran ”tyhjä olo”, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Koska itseltäni ei oikein sanoja löydy, voitte käydä lukemassa dokumentista ja sen jälkeisistä fiilikistä lisää esimerkiksi täältä.

mikonsynttärit2.jpgP7181134.JPG

Seuraavana päivänä mentiin Eiran Sandron hehkutetulle brunssille, joka oli kyllä kaiken sen hehkutuksen arvoinen – aivan sairaan hyvää!! Ja vaikka en yleensä juurikaan välitä jälkiruoista, tuli tällä kertaa ahmittua napaan kyllä sitäkin antia aika kiitettävästi, sen verran hyvältä näytti, ja maistui. Plussana myös suloiset mehu- ja smoothieshotit! Jos siis Helsingissä brunssipaikkaa mietitte, niin suosittelen ehdottomasti Sandroa, jos siis marokkolaisesta ruoasta välittää, tai on valmis sitä kokeilemaan.

mikonsynttärit3.jpg

P7191175.JPG

Oli ihana viikonloppu, vaikka kiloja tulikin ehkä kerättyä tällä ruoan määrällä 😀 Mutta onneksi myös köysiseikkailtiin tasapainoksi!

Pakko sanoa, että oon aika ylpeä siitä, että järkkäsin tällaisen meno-viikonlopun Mikolle lahjaksi, koska ainakin itse arvostan tällaista aktiviteettia enemmän kuin perus materiaa. Näistä jää mukavat muistot, ja tulee samalla kokeiltua myös jotain uutta.

Ps. Olin postannut tän postauksen oikeasti jo vajaa viikko sitten, mutta äsken sählätessäni onnistuin sen poistamaan, joten otetaas nyt sit uusiksi. 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *