PRE HELSINKI 24052015

Tällä viikolla on Helsingissä vietetty Pre Helsinki -viikkoa. Pre Helsinki -tapahtuman pointtina on tuoda esiin suomalaista suunnittelua, ja boostata sitä sekä Suomen markkinoille että kansainvälisille kaupoille. Osana tapahtumaa on järjestetty muotinäytöksiä, näyttelyitä, Pre Helsinki pop up shop ja muuta muotiin liittyvää ohjelmaa. Pre Helsinki shop rakennettiin Miltton Showroomin tiloihin, ja senpä takia mä oon täällä saanut aika paljon ihastella ja hypistellä kaikenmoisia aarteita. Pop up shopissa myydään valikoitujen suomalaisten suunnittelijoiden vanhoja mallistoja / sampleja pilkkahintaan, ja tottakai sieltä oli jotain itsekin noukittava mukaan.

P5200386XX.png

preh.png

P5200405XX.png

preh3.png

P5230399XX.png

Tällä viikolla kävin myös ystäväni avecina Lumin kevät kekkereissä; naposteltiin minimuffinsseja, kurkittiin Lumin mallistoa ja nautittiin ilta-auringosta. 

preh2.png

P5200465XX.png

P5200428XX.png

Yksi kivoimmista asioista Helsingissä on kyllä se, kun täällä tapahtuu koko ajan jotain, kevät-kesä akselilla nyt varsinkin. On ollut Pre Helsinkiä, siivouspäivää, Syö Helsinkiä, Kauppojen yötä ja mitä kaikkea. Täällä on jotenkin ihanan eläväistä.

Ps. Pre Helsinki shop on auki vielä tänään klo 19 saakka, helluntaista huolimatta, joten eikun vaan tekemään viimeisiä löytöjä !

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *