R/H Box Shirt

Ostin itselleni pienen lahjan, vaikka ei tässä nyt mitään synttäreitä tai muita lahjuuksiin oikeuttavaa oikeastaan olekaan, paitsi ensi kuussa nimipäivät.. Sovitaan siis, että tää oli aikainen nimipäivälahja. Kyseessä on R/H Studion ihan mieletön Box shirt vaalean violetilla käsiprintillä. Olin tätä töissä jo ihastellut pidempään, mutta reilu viikko sitten paita tuli R/H:n storeen myyntiin ja pakkohan se oli mennä sieltä kotiuttamaan. En ole varmaan teinivuosien jälkeen koskaan käyttänyt violetteja vaatteita, harvemmin käytän muutenkaan mitään kirkkaita värejä, mutta jokin tässä vaatteessa vaan viehätti. Paitaa saisi myös mustalla käsiprintillä, mutta jostain selittämättömästä syystä se ei samalla tapaa viehättänyt.

R/H:n mallistot miellyttävät meikäläistä noin muutenkin, ja kiikutin kotiin itseasiassa toisenkin paidan heiltä tänä keväänä sample saleista. Suomalainen design kunniaan, eikö vaan ?!

P7151038.JPG

P7151054.JPG

P7151066.JPG

P7151069.JPG

Ps. Pienenä vinkkivitosena muille R/H-faneille – kyseistä brändiä aletaan myydä ensi kuussa Helsingin, Lahden, Turun ja Porvoon Sokoksilla !

 

 

Seuraa blogia Bloglovinissa ja Facebookissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *