REISSUHAAVEITA

Reissuista ja niiden haaveilusta on aina kiva kirjoittaa. Oon taas viime aikoina vaipunut matkakuumeen uumeniin ja miettinyt jo vuosiksi eteenpäin minne kaikkialle olisi päästävä. :—-D Kai se on aika klassinen talvijuttu, kun mielessä pyörii vaan lomat.

Ensi kesänä ajateltiin Iiron kanssa tehdä reissu Espanjaan; Barcelonaan siskoni luo sekä Madridiin yhteisen ystävämme luo. Mahdollisesti yhdistettäisi tähän reissuun myös Portugali, sillä etenkin Lissabon houkuttelisi! Muita matkoja ei ole vielä lukkoon lyöty, mutta reissuun on päästävä suht tasaisin väliajoin kuitenkin. Euroopassa mua kiinnostaisi tällä hetkellä myös Praha, Budapest, Kööpenhamina, koko Islanti, Irlanti sekä Norjan pohjoispuoli.

Jossakin kohtaa haluan myös toteuttaa reppureissuhaaveeni Intiaan ja Indonesiaan sekä toisen reissun Väli/Etelä-Amerikkaan. 

IMG_5409.JPG

IMG_5440.JPG

Meksiko 2014

8.JPG

IMG_6016.JPG

IMG_6370.JPG

USA 2013

IMG_7444.JPG

IMG_7544.JPG

IMG_7149.JPG

IMG_7154.JPG

Thaimaa 2014

DSCF2270.JPG

DSCF2417.JPG

Italia 2011

Tässä tuli samalla aika hyvä trip down memory lane, kun selasi muutaman vuoden takaisia reissukuvia. Tuli myös naurettua aika lujaa omalle habitukselle :—-D Paljon on (onneksi) asiat muuttuneet noista ajoista, tosin noita rimppakinttuja mä kyllä kaipaisin takaisin! Jokatapauksessa, tulipa hyvä fiilis vanhojen kuvien selailusta. Suosittelen.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

suhteet oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *