TÄMÄN HETKEN SUOSIKIT

Tämän hetken suosikkejani ovat…

…käsirasvat. Itselläni käytössä yksi Aesopin ja yksi &Other Storiesin tuubi ja molemmille annan kyllä isot peukut. Tää talvi + käsien peseminen + vaateliikkeessä työskentely ei ole se helpoin kombo käsille, mutta onneksi on oikeanlaiset rohdot!

…Lumenen uudet kosmetiikkatuotteet ja etenkin watercolor blush, joka on aivan voittamaton poskipuna. 

…suolasuihkeet. Tai oikeastaan yksi suolasuihke. En tiedä miten oon voinut elää tähän asti ilman kyseistä tuotetta, sillä se on mun hiuksille paras asia ikinä. Oon aina ollut huono laittamaan hiuksia, osaksi sen takia, että pidän lähes aina hattua päässä, mutta myös sen takia, että oon aina ajatellut, ettei mun hiuksia saa mitenkään kuohkeiksi. En tykkää käyttää hiuslakkaa, ja se oli kai mun mielestä ainoa hiustenlaittoon käytettävä tuote (:D) kunnes maailmani avartui ja löysin Balmainin suolasuihkeen.

…mekot. Neulemekot, pitsimekot, mesh-mekot, juhlamekot, arkimekot. Yleisesti vaan mekot. 

…sunnuntait. Oon alkanut kääntymään sille kannalle, että sunnuntai on viikon parhain päivä. 

…huulipunat. Ei paljoa tarvitse naamaa muuten laittaa, kun laittaa huulipunaa! Ainoa huono puoli huulipunissa on se, että jostakin syystä aina unohdan lisätä sitä, etenkin jos olen töissä tai iltamenoissa. 

…aasialaiset maut. Aika laaja käsite, mutta esimerkiksi kaikki soija, seesam, korianteri-hässäkät. Tuntuu, etten kyllästy noihin ikinä. Näiden lisäksi oon hiljattain ihastunut myös tofuun!

…Oscar-elokuvat. Oon muutenkin melkoinen elokuvien suurkuluttaja ja joka vuosi tähän aikaan se pääsee vielä enemmän valloilleen, sillä Oscarit lähestyy. Tällä hetkellä onkin hirveä kiire katsoa kaikki ”Paras elokuva” -ehdokkaat 😀 Itse Oscar-tapahtuma on myös ehdottomasti katsottava ja arvailtava kisastudion kesken siitä mikä/kuka voittaa.

P1201721.JPG

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *