TESTAUKSESSA LERNBERGER & STAFSING HIUSTENHOITOTUOTTEET

Ehkä maailman pisimmän otsikon siivittämänä pääsen esittelemään teille muutamat Lernberger & Stafsing -hiustenhoitotuotteet, jotka sain hiljattain testaukseen. Merkki ei ollut mulle entuudestaan tuttu, mikä ei sinänsä ollut mikään ihme, sillä olen kaikista hiustenhoitoon liittyvistä asoista yleensä aika pihalla. Tuotteet tuli mulle kuin tilauksesta – mun kylppäristä löytyi tosiaan näitä ennen Lidlistä ostettu hoitoaine ja hotellista varastettu shampoo.. Okei, ja yksi äipän tuoma hopeashampoo, mutta siis aika surkeista olosuhteista oli kuitenkin kyse. Uudet putelit tuli siis enemmän kuin tarpeeseen!

Oon tässä nyt jonkun aikaa tuotteita testaillut, ja pakko sanoa, että tykkään kovasti! Tykkään siitä, että jokaisen purkin etiketissä on selkeä lupaus siitä, mitä tuote tulee tekemään, enkä ole vielä joutunut pettymään (kuten monien muiden brändien tuotteiden kohdalla.) Kaikkein lemppareimmat on volume shampoo, volume hoitoaine ja dryclean-kuivashampoo. :–)

Tuotteet on kaikki valmistettu Ruotsissa, eivätkä ne sisällä parabeenejä. Sen lisäksi kaikkien tuotteiden ominaisuuksiin kuuluu paljon antioksidantteja ja vitamiineja sisältäviä ainesosia, kuten goji- ja acai-marjoja, sirtuunaa sekä sokeriruokoa. Kuulostaa hyvältä ainakin mun korvaani!

PB170020.JPG

PB170013.JPG

PB170030.JPG

PB170023.JPG

Lernberger & Stafsing -tuotteita voi halutessaan klikkailla ostoskoriin Nelly.comissa :–)

*Yhteistyössä Lernberger & Stafsingin kanssa

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *