VANHOISTA SUPERSTAREISTA UUDET 30032015

Käytiin jokin aika sitten Millan kanssa heittämässä kirppis-rundi Lielahteen. Punaisen Ristin Kontista löytyi selkeästi aika paljon elämää nähneet, mutta juuri mulle sopivat valko-punaiset Adidaksen Superstarit, hintaan 5,5€. Pakkohan ne oli siis mukaan ottaa.

Kengissä oli upeat kasiluokan viboja tuovat paksut nauhat, ja sekä pohjat että kengän kärki oli aivan kellastuneet. Vähän arvelutti, että jääköhän käyttämättä, mutta seuralaiseni sai mut vakuutettua, että popoista saa vielä kelvolliset. 

P3204784.JPG

Ryhdyin siis tuumasta toimeen, ja marssin hakemaan uudet, ohuet kengännauhat ja valkoista kenkämaalia. Omasta takaa mulla oli jo kenkien puhdistusainetta, jolla putsasin kengät ennen maalaushommiin ryhtymistä.

P3204796.JPG

P3204820.JPG

Puhdistuksen jälkeen teippasin kenkien punaiset kohdat piiloon, ja aloin suihkimaan maalia pintaan. Keskityin lähinnä kellastuneisiin kohtiin, ja pahimpiin ruhjeisiin. Suihkimisen jälkeen annoin maalin kuivua hetken ja toistin vielä toimenpiteen.

P3204814.JPG

Ja THA-DAAAA ! Good as new ! Tai ainakin melkein.

P3204821.JPG

P3204836.JPG

Oon kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen, ja kengät onkin ollut suht ahkerassa käytössä sen jälkeen. Maali on vähän rapistunut kenkien takaosasta, mutta se nyt ei ole suuri ihmekään, kun tuolla kaiken soran keskellä on käppäillyt. Maalia mulla on vielä hyvin jäljellä, joten iso homma ei ole korjailla asiaa. 🙂

Hintaa kengille tuli loppujen lopuksi reilun kympin verran, eli ei paha ollenkaan !

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *