What a weirdo 04062014

Aion kertoa teille muutaman oudon asian itsestäni. Tai en mä tiedä onko ne edes niin outoja, saatte päättää;

Asia nro 1: Vihaan kissoja ihan äärettömän paljon. Olen pahoillani kissa-ihmiset, mutten pysty sietämään niitä sitten yhtään.

Asia nro 2: Teen listoja aivan kaikesta. Mulla on kalenteri ja kännykkä ihan täynnä listauksia mistä milloinkin.

Asia nro 3: Tykkään selleristä. Voisin syödä niitä ”tankoja” vaikka millä mitalla, ihan sellaisenaan.

Asia nro 4: Pelkään elektroniikkalaitteita. Mua alkoi esimerkiksi kerran ahdistaa aivan hirveästi, kun mikro ei lopettanut hurinaansa, vaikka kello kilahtikin ja ruuan otti pois. Näin myös kerran painajaista, että kaiuttimet menivät yhtäkkiä keskellä yötä päälle ja tää toistui vaikka kuinka monta kertaa, vaikka aina kävin sammuttamassa ne.

Asia nro 5: Pystyn syömään aivan hirveitä määriä ruokaa, mun kokooni nähden nyt ainakin. Eikä tää ole mikään sellainen, että mä vaan luulen syöväni paljon, vaan oon saanut myös läheisiltäni paljon kommentteja mun ruokailutottumuksia ja ruokahaluani koskien. 😀

kuva%252813%2529.JPG

Asia nro 6: Joskus jos huomaan esimerkiksi, että joku paita on huonosti rytyssä muuten nätissä vaatepinossa, mun on aivan pakko mennä korjaamaan se, kunnes olen tyytyväinen. En kykene sitten mitenkään jättämään asiaa sikseen, koska se alkaa häiritsemään mua ylitsepääsemättömän paljon. Samaa tapahtuu joskus myös muiden tavaroiden kanssa, ja erityisesti työpaikalla.

Mutta sitten taas toisaalta, joinakin päivinä mua ei haittaa ollenkaan jos meidän koko asunto on kuin pommin jäljiltä, tai työpaikalla mikään ei ole järjestyksessä, joten en sitten tiedä mikä tän neuroottisuuden aina laukaisee.

Asia nro 7: Tykkään oudoista hajuista, esimerkiksi pienenä musta oli ihanaa hengailla pyörävarastossa, koska siellä oli ruohonleikkuri ja se haisi bensalle tai mille liekään. 😀

Asia nro 8: En voi sietää liian paksuksi leikattuja juustoviipaleita. Mulla täytyy olla aina tietynlainen juustohöylä, tai sitten paksu juusto viipale täytyy sulattaa mikrossa. En myöskään pysty syömään juuston ensimmäisiä paloja, koska ne maistuu pahalta.

Asia nro 9: Mulla on hirveän suuri tarve aina järjestellä mun ruokani; mietin tarkkaan mitä syön ensimmäiseksi ja missä järjestyksessä etenen. Karkkejakaan en voi mitenkään vain napostella, vaan aina pitää miettiä minkä ottaisin, jotta lopuksi jää kaikki parhaimmat jäljelle. Kylläpäs näitä ruokaan liittyviä outouksia riittää!

kuva(12).JPG

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *