WHOLE LOTTA LOVE 29062015

Tänään on ollut oikein maanantaiden maaanantai. Ensin, herätys klo 5:30 höystettynä heinänuhalla. Sitten lähden Mikon luota kohti juna-asemaa. Kävelen noin 20 metriä, kun toinen kengistäni hajoaa. Jes. Pääsen töihin, kiroan tätä päivää, eikä mene montaa tovia, kun toinenkin kengistäni hajoaa. Voi nyt vvvvv ! Ei auttanut muu kun patentoida kengät teipillä (ei se kaikista kestävin ratkaisu by the way) ja kipsutella niillä kymmenen tunnin työpäivä kasaan. Voin paljastaa, että nyt vähän väsyttää.

Mutta! Ei tässä maanantaissa ihan kaikki kurjaa ole, koska meillä on tänään Mikon kanssa 3-vuotis vuosipäivä, jee ! Myös viime viikko ja viikonloppu peittoaa tän epäonnisen maanantain sata nolla. Ensin hurjasteltiin vähän Provinssissa ja viikonloppuna vietettiin vähän vuosipäivä-meininkejä rennoissa merkeissä.

Tarkoitus oli saada jotain ällöttävän söpöä parisuhde-kuvaa teille jaettavaksi, mutta siitä kun ei mitään tullut, niin saatte nyt sitten meistä kuvia erikseen. 😀 

1.png

8.png

2.png6.png

3.png

7.png

4.png

Mistä sitten on meidän suhde tehty? 

No… mielenkiintoisista, välillä diipeistäkin keskusteluista, väittelyistä, pianoserenadeista, riehumisesta, pusuttelusta, elokuvien katselusta, ruoasta, reissaamisesta ja ennen kaikkea höpsöttelystä.

Kysyin Mikolta sen mielipidettä samaan kysymykseen, ja sain vastaukseksi ”vesipossuista, pööpöilystä, tapiireista ja siileilystä”. Niin. 😀

Pus pus !

Kivaa alkuviikkoa tyypit, olkoon aurinko kanssanne !

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *