ZAANSE SCHANS

Pahoittelen pientä postaustaukoa – me ollaan oltu Mikon kanssa sen verran menossa, etten oo oikein ehtinyt tänne blogin puolelle. Postauksia on kuitenkin luonnoksissa vaikka kuinka!

On ollut huippua, kun oon saanut Mikon tänne kylään ja paljon ollaan tehty kaikenlaista, tosin lähinnä otettu aika iisisti. Perjantaina tehtiin pieni reissu Amsterdamin ulkopuolelle, Zaanse Schansiin – satumaisen idylliseen pikkukylään, joka on aika suosittu turistikohde täällä päin. Paikka ei kuitenkaan onneksi ollut tupaten täynnä, johtuen varmaankin suht huonosta säästä. Vettä ei satanut, mutta oli kovin harmaata ja sumuista. Sain aika paljon muokkailla näitä ottamiani kuvia, jotta maisemat näyttäisi yhtään siltä, miltä ne näytti mun silmään. Kamera ei vaan kyennyt tallentamaan niitä ihan yhtä hyvin. 

Mulla tuli Zaanse Schansista jostain syystä Hannu ja Kerttu mieleen, mutta en osaa analysoida sitä mielleyhtymää kyllä sen tarkemmin. 😀 Talot oli ihanan tumman vihreitä, vanhoja tuulimyllyjä oli vaikka kuinka, pienen pieniä kanaaleja ja paljon lintuja ja eläimiä. Niin ja super hyvää juustoa!! Oli hauska nähdä vähän tätäkin puolta Hollannista.

PA172621.JPG

PA172594.JPG

PA172596.JPG

PA172602.JPG

PA172608.JPG

PA172609.JPG

PA172625.JPG

PA172582.JPG

PA172633.JPG

PA172637.JPG

PA172700.JPG

Huomenna olisi sitten tiedossa reissu Belgian puolelle Antwerpeniin! Reissuaminen ei myöskään lopu siihen, olen nimittäin tulossa pienelle Suomi-visiitille keskiviikkona. Jee! 

 

Translation: Last friday we made a trip a bit outside of Amsterdam, to Zaanse Schans – an idyllic, fairytale-like tiny village with old windmills, dark green houses, little canals, cute animals and super good cheese! It was fun to see this side of Holland as well. 

Tomorrow I’m going to Antwerp in Belgium and on wednesday I’m heading to Finland for a short visit. Yay!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *