Pihlajanmarjakeksit

IMG_20160905_125336.jpg

175 g maidotonta margariinia

2 dl sokeria

2 dl kaurajauhoa

2 dl karkeaa riisijauhoa

1 dl maissijauhoa

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

3 rkl vaniljasoijamaitoa

1 dl kuivattuja pihlajanmarjoja

 

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Sekoita tasaiseksi, lisää soijamaito ja marjat. 

Nostele pellille leivinpaperin päälle kekoja. (Nämä leviävät koko pellille.)

Paista 175 asteessa noin 10 minuuttia. 

Tässä vaiheessa sinulla on koko pellin kokoinen keksi, joka kannattaa ennen kovettumista leikata esimerkiksi taikinahyrrällä sopivankokoisiksi kekseiksi.

Vinkki: mikäli et halua käyttää pihlajanmarjoja, voit vaihtaa ne esimerkiksi rusinoihin tai jättää ne kokonaan pois. 

koti ruoka-ja-juoma