Esoteerista mammamuotia

Kesän väistyessä syksyn värit pääsevät jälleen loistoonsa. Kauden vaihtuessa on aika käydä vaatekaappien kimppuun: lajitella ja eritellä säilytettävät ja kirpparille menevät vaatteet, niin itseltä kuin jälkikasvulta. Vaatekaappien uudelleenjärjestely on aina yhtä vapauttava kokemus: vanhasta luopuminen ja siisteyden vaaliminen puhdistaa mielen ja kaappien sisällön sekä tasapainottaa itse asiassa koko chakrajärjestelmän!

Tästä jokasyksyisestä puhdistautumisprosessista inspiroituneina päätimme järjestää itsellemme esoteerisesti virittyneen, värikoodatun ”photoshootin”, jossa esittelemme syyskauden kauneimmat värit ihmisen chakrajärjestelmän värähtelytaajuuksien mukaisesti.

Asukokonaisuuksissamme on hyödynnetty ennakkoluulottomasti paitsi omia, myös lastemme ja lemmikkieläintemme asusteita. Hyvä lukija, saammeko esitellä: Hengentiede goes Haute Couture – eli esoteerista mammamuotia á la Anni & Terttu! 

collage_photocatpun.jpgKuva 1. Punainen. ”Soccer Mom”

Ensimmäinen chakramme, punaisella aallonpituusalueella värähtelevä juurichakra on yhteytemme fyysiseen maailmaan, kehoomme ja tähän planeettaan. Punainen väri ihmisen aurassa kertoo kiivasluonteisuudesta ja aggressiosta. Länsimaissa punainen väri yhdistetään syntiin, Kiinassa se taas on ilon ja onnen symboli. 

Asu: mekko: Mic Mac; pipo: Aleksi 13; korkkarit  ja kaulahuivi: kirppari

collage_photocatorans_0.jpgKuva 2. Oranssi. Firegirl”

Toinen chakramme, oranssilla aallonpituusalueella värähtelevä sakraalichakra liittyy hedelmällisyyteen ja sukuun. Oranssit vivahteet aurassa kuvastavat kunnianhimoa, ylpeyttä ja älyä. Buddhalaisessa taiteessa oranssi kuvaa valaistumisen korkeinta tasoa.

Asu: T-paita: Metropolia-ammattikorkeakoulun mainospaita; mekko: Ellos; kengät: kirppari; kruunu: nelivuotiaan steinerpäiväkodin syysaskartelu; lippis ja pokat: Vihantasalmen Shell (pojan,7v); rannekoruna kissan heijastinkaulapanta.

collage_photocatkelt.jpgKuva 3. Keltainen. ”Worker-Chic”

Kolmas chakrajärjestelmän energiakeskuksista, solar plexus, väreilee keltaista sävyä ja liittyy seuraaviin ominaisuuksiin: henkilökohtainen voima, oma tahto ja itseluottamus. Keltaisen auran ihmiset ovat täynnä sisäistä iloa ja poikkeuksellista älyä. Kautta historian taiteessa pyhimykset on kuvattu keltaisen valon ympäröiminä.

Asu: housut: Zara; neule: Lindex; trikoopaita: H&M mama; liivi: Hong Kong (pojan eskariturvaliivi); pokat: kesämökiltä, aitoa 60-lukua; reppu: Quicksilver, koululaisen; keltainen kruunu: päiväkotiaskare.

collage_photocatvihr.jpgKuva 4. Vihreä. Mother Earth”

Neljäs chakramme, sydänchakra, on epäitsekkään toiminnan keskus. Kaikilla luontaisilla parantajilla on vihreä aura. Vihreä symboloi ekologisia arvoja ja onnekkuutta.

Asu: mekko: Zara; myssy: Me&I (2v pojan); tumput: Anttila, (saman pojan); saappaat: Tokmanni (7 v pojan); käsilaukku: UFF, villatakki: kirppari

collage_photocatpink.jpgKuva 5. Pinkki. ”PinkCat”

Myös pinkki tai vaaleanpunainen liitetään sydänchakraan. Pinkki väri aurassa symboloi universaalia rakkautta ja on hyvin harvinainen maapallon asukkailla.

Asu: Pääkoriste: DIY-tiskirättikukkanen, Lidl; housut: Asos-mama; kengät: Kookenkä; takki: Stadium; lapaset: Tallinnan kutojamummolta; sukka: H&M; toppi: Vero Moda Mamalicious

collage_photocatturk.jpgKuva 6. Turkoosi. Goddess of Turquoise”

Ihmisen viides, turkoosivärähteinen chakra liittyy kommunikaatioon ja sitä nimitetään kurkkuchakraksi. Aurassa turkoosi väri ei ole normaali, mutta saattaa tulla esiin runoilijoilla. Turkooseilla kivillä uskotaan olevan puhdistava ja suojeleva vaikutus.

Asu: Sateenvarjo: isoäidiltä, 50-lukua; pokat: kirppari; hame: tuliainen Malesiasta; urheilutoppi: City-Market; clutch: Niken kenkälaatikko; shaali: joululahja anopilta; pyöreä käsilaukku: lapsen valmistama maapallolyhty.

 

collage_photocatsinn.jpgKuva 7. Sininen. ”Housewife feelin’ blue”

Ihmisen kuudes ja seitsemäs chakra väreilevät sinistä valoa. Silmien korkeudella sijaitseva, indigosävyinen ”kolmas silmä” liittyy selvännäköisyyteen. Päälaella sijaitseva 7. kruunuchakra yhdistää ihmisen universaaliin kaikkeuteen ja väreilee syvemmän sinisenä. Sinisen auran ympäröimä henkilö on usein uskonnollinen ja hänellä on edellytykset todelliseen hurskauteen.

Asu: hattu: Lindex; mekko: ystävän ompelema; takki ja kengät: kirppari; Pahvinen muumi-clutch: 2-vuotiaan pikkulelulaukku; paita: Vero Moda; lapaset: Moskovan torilta.

(valokuvat: Terttu K.)

 

Kommentit (6)
    1. Kiitos Sinikello – Niin ne vaan chakrat säteilee!

      Terttu

  1. Kerrassaan hienoja kuvia! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *