”Villihanhet lentävät heidän selässään” – eli seksivinkit 70-lukulaisittain

Joulunalusaika huokuu eroottista latausta. Viimeistään firman pikkujouluissa padot aukeavat, ja seksiseuraa vokotellaan estottomasti siviilisäädystä tai virkarooleista piittaamatta. Koska seitsemänkymmentäluku oli tunnetusti epäsovinnaisen seksuaalisuuden ja vapaan rakkauden keskeisintä kasvualustaa, haluamme nyt jakaa ennakkoluulottomimmat seksivinkit suoraan kyseiseltä aikakaudelta!

Olemme poimineet vinkit suorina ja sensuroimattomina biologi-kirjailija Alex Comfortin vaimonsa kanssa yhteistyössä kirjoittamasta teoksesta ”Rakasta hellästi” (1972). Tämän, ihmisen sukupuolielämää ihailtavan laajakatseisesti, täydellä sydämellä ja sangen sensuellisti luotaavan teoksen lähtökohtana on, että ”Ihmisen parittelukäyttäytyminen on yhtä kiinnostavaa kuin lintujen, ja paljon opettavampaa.”

Arvoisa lukija, näiden kullanarvoisten vinkkien avulla haluamme toivottaa Teille aistikasta adventtiaikaa!

(Huom! Sisältö saattaa järkyttää siveimpiä lukijoita.)

– Kaikki tavallinen pareissa tanssiminen tähtää yhdyntään. Siinä puritaanit olivat prikulleen oikeassa. Keimailu ja rohkaisut tanssin kestäessä kuuluvat luonnostaan kuvaan. Siihen aikaan, kun vielä tanssittiin sovinnaisuussääntöjen mukaan, mies toivoi, että tytöllä olisi rinnat selässä, jotta niihin olisi päässyt käsiksi, mutta se olisi tehnyt kaiken liian helpoksi.

– Sukat voivat olla seksikiihotin! Sanotaan, että jos naiselta saa toisen sukan pois, voitto on kotona.

– Kainalokuoppa on klassinen suudelmien kohde, josta ei pitäisi millään muotoa ajaa karvoja. Kainaloa voi käyttää kämmenen sijasta parnerin huudon tukahduttamiseksi kliimaksin hetkellä.

– Deodorantti on ehdottomasti pannaan julistettu! Ainoa sallittu hajunpoisto on saippua ja vesi, vaikka niillä onnettomilla jotka hikoilevat ylenmääräisesti voi kyllä olla ongelmia. Täysin hajuttomaksi tehty nainen on kuin tuoksuton neilikka.

– Yhteiskylpy on seksin luonnollinen seuralainen, loistava alkusoitto ja loppuvinjetti. Uidessa rakasteleminen on vielä eri asia. Vedessä tapahtuvan yhdynnän tenho perustuu lentämisen tunteeseen. Tyttö, joka on liian painava hindujen kiipeämis- tai pystyasennossa pideltäväksi, muuttuu höyhenenkevyeksi ja häntä pystyy kannattamaan kulmissa, jotka ovat akrobaatillekin liikaa.

– Varokaa puremista orgasmissa tai sen lähestyessä  – leuat menevät spasmiin, jolloin saatatte purra todella kovaa; pyrkikää aivan tietoisesti välttämään orgasmia nänni, siitin tai sormi suussa.

– Kiinalaistyyli. Klassisissa kirjoituksissa tavattava läheisyyden muoto, muistuttaa huomattavasti länsimaista estotonta seksiä. Parasta siinä ovat viehättävät asentojen nimet, ’Valittava apina tarrautuu puuhun’ ja ’Villihanhet lentävät heidän selässään’. Akti tapahtuu taivasalla.

– Kujeet ja kepposet. Seksi on (päinvastoin kuin tosikoiden kulttuuriperinteet vaativat) niiden harjoittamiselle aivan oikea miljöö. Ei kuitenkaan pidä tehdä kepposia, jotka epäonnistuessaan saavat naaman happamaksi. Naurun määrä yhdynnän aikana on sen mitta miten hyvin rakastelu onnistuu.

– Naamiot. Markkinoilla on saatavana puhallettavia kypäriä, mutta mielestämme seksi on parempaa säkittä päin.

-Koska seksuaalinen rakkaus inhimillisistä kokemuksista korkein ja mahdollisuuksiltaan suunnaton, sen täytyy myös olla hieman vaarallinen. Aroilta ihmisiltä se jää kokematta. Jos aiotte rakastaa, teidän on otettava riski. Sukupuolinen rakkaus voi antaa meille parhaimmat ja pahimmat hetkemme.

-Ruoskiminen joko toimii tai ei toimi. Se on väkivaltainen ihon ärsyke, jota Freud ja Skinner ovat käsitelleet mutkikkaasti ja syvällisesti. Jos jätetään omaan rauhaansa fantasioijat ja puhujat, jotka ovat enemminkin kiinnostuneita spekuloimisesta kuin itse suorituksesta, on olemassa ihmisiä, jotka ruoskiminen saa kiihkon valtaan. Aidon dekadentin eurooppalaisen aistimuksen saamiseksi tarvitaan oikea koivunoksia. Älkää käyttäkö bambunruokoa – se viiltää kuin veitsi.

-La petit mort, pieni kuolema. Jotkut naiset todella menettävät täydellisesti tajuntansa orgasmin aikana. Kokemus ei ole epämiellyttävä, mutta voi säikäyttää kokemattoman partnerin pahanpäiväisesti.

-Kohtuuttomuudet. Määrällisesti ottaen sellaisia ei seksissä esiinny. Moraalinvartijat ovat vouhottaneet vuosisatoja, että seksuaalinen liika-aktiivisuus on heikentävää. Kuitenkaan he eivät ole sillä tavoin varoittaneet ylenmääräisestä työstä, eivätkä juuri ylensyömisestäkään, joka sentään on kaikkein vaarallisin ongelmamme.

-Seksin pitäisi olla kahden ihmisen välistä täydellistä yhteyttä, josta molemmat irrottautuvat ahdistumattomina, palkittuina ja valmiina jatkamaan.

pb247082_800x600_0.jpgKuvitus kirjasta. Suosittelemme rohkeimpia lukijoitamme tutustumaan kirjaan jo pelkästään sangen estottoman ja omaa aikakauttaan läpeensä huokuvan kuvituksen takia. (tässä kirjan säädyllisempää kuvastoa)

Comfort, A. 1972. Rakasta hellästi. WSOY: Helsinki.

 

 

Kommentit (7)
  1. Nämä on huikeita!

  2. Kiitos kommenteistanne, CougarWoman ja Nenni78! Ja aistikasta adventtiaikaa kaikille lukijoillemme!

    Anni ja Terttu

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *