Ladataan...
Suusta suuhun

Blogini muuttaa omalle alustalle 1.5.2016 alkaen ja siirtyy osaksi Asennemedian itsenäisten blogien verkostoa. Kaikki vanhat reseptit löytyvät jatkossa uuden blogin reseptiarkistosta, jonne ne päivittyvät pikkuhiljaa. Toukokuussa on luvassa huikeita reseptejä ja ruokakirja-arvontoja joka viikolla, joten pistä sivu muistiin ja käy kurkkailemassa, mikäli kirjahyllystäsi puuttuu vielä esimerkiksi upouusi Jäävuoren huippu -salaattikirja tai eilen julkaistu hyvän olon Jäätelökirja. ;)

WWW.SUUSTASUUHUN.FI

Ladataan...
Suusta suuhun

IKEAn #kutsusyömään kampanja päättyy tänään. Kampanjan facebook-sivuilla on pyörinyt lyhyet videohaastattelut kaikista meistä yhteistyöbloggareista koskien arkiruokailua. Kokosin kaikkien videopätkien linkit vielä tähän, jos haluatte käydä kurkkaamassa mitä sanottavaa meillä oli.

Miksi kutsun ystäviä syömään myös arkisin? Video täällä.

Mikä Hennalle on tärkeintä arjessa? Video täällä.

Kenet Hertta kutsuu syömään arki-illalliselle ja miksi? Video täällä.

Mitä vinkkejä Krista antaa arkiruokailuun? Video täällä.

Ladataan...
Suusta suuhun

Marraskuun pasta-aiheisen ruokahaasteen voittajaksi on selvinnyt Kokit ja Potit -blogi ihanalla one pot -lihapullapastallaan. Ehdin jo tehdäkin tätä herkkua, mutta pimeyden vuoksi en saanut otettua siitä hyvää valokuvaa. Odotan innolla minkälaisen ruokahaasteen Kokit ja Potit antavat meille joulukuuksi. Uusi haaste julkaistaan 4.12. mennessä voittajien blogissa.

Olen ollut vähän kiireinen viime päivinä. Naputellut koneella yötä päivää. Jouduin luovuttamaan ruoanlaitonkin viikonlopuksi Antille ja vaikka vähän pelkäsi, ei lopputulos ollut yhtään hullumpi. Lauantaina pääsin syömään uuteen lempiravintolaani, Koffin puiston vieressä sijaitsevaan ravintola Southparkiin. Ihana paikka. Kävin syömässä siellä viime viikolla myös Ravintolakerho 2.0 kanssa ja lupaan, että juttua on tulossa myöhemmin. Sunnuntaina sain päivälliseksi sitä lasagnea, jolla minut hurmattiin yhdeksän vuotta sitten. Niihin aikoihin, kun innostuin lähinnä kahvista, maksamakkarasta ja ruisleivästä.

P.s. Dokumentoin tuon keittiövaltauksen ja resepti Antin lasagneen on luvassa muutaman päivän sisällä.

Pages