FRAQs Lobster Shack
Ravintola-arvio, Lontoo, Noho
Matkustamisessa on ehdottomasti parasta syöminen. Ennen reissuun lähtöä, mietin ja valikoin aika tarkkaan ainakin yhden vaihtoehtoisen paikan jokaiselle matkapäivälle, jossa haluaisin syödä. Tällä kertaa Lontoossa vieraillessamme oli ruokavaliomme hyvin kala-, äyriäis- ja pikaruokapainotteinen. Viime aikoina on tuntunut, että sinne suunnalle tupsahtelee vastaavanlaisia ja toinen toistaan mielenkiintoisempia paikkoja.
Kaksi hummerirullaa, kaksi vapaavalintaista lisäkettä ja puoli pulloa sampanjaa viidelläkympillä – ei paha.
Ensimmäisenä päivänä päädyimme reilun 10 kilometrin kävelyn jälkeen tähän pieneen ja suhteellisen uuteen hummereiden sekä mereneläviä sisältävien pikaruokien valmistamiseen erikoistuneeseen ravintolaan, Fraq’s Lobster Shackiin. Olin alunperin löytänyt ravintolan sattumalta Instagramin kautta ja se teki vaikutuksen välittömästi. Ehdin seurata heidän Instagram-kuviaan jo pari kuukautta ennen matkaamme ja tiesin täsmälleen, mitä aioin tilata; briossisämpylään tehdyn hummerirullan sekä edellisviikolla listalle uututena tulleen pehmeäkuorista taskurapua sisältävän sämpylän.
Näihin kiinnitin huomiota | +
- Ihana tuoksu!
- Merenelävien ensiluokkainen käsittely ja valmistus
- Kohtuullinen hintataso
- Palvelun nopeus
- Pöytämausteet
Ravintolaan sisään astuessa ruuantuoksu oli niin huumaavan hyvä, että sitä jopa alkoi vähän pelkäämään, miten annokset pystyisivät vastaamaan odotuksiin. Tämä pelko oli kuitenkin täysin turha, sillä niin hummeri kuin uppopaistettu taskurapu olivat täydellisen kypsyisiä ja niitä oli reilusti. Ruokien hinnat olivat Lontoon yleiseen tasoon nähden varsin kohtuullisia ja palvelu ystävällistä sekä nopeaa – juuri niin kuin pikaruokapaikassa kuuluukin olla. Pieni, mutta hauska yksityiskohta oli myös se, että pöydissä oli valmiina maustekastikkeita, joita sai itse annostella annosten mukana tuleviin pieniin metallikulhoihin.
Tämäkin jäi mieleen | –
- Hieman kuivahkot briossit
- Perusranskalaiset
- Kova taustamusiikki
Sanoisin, että ravintolan ainoat kehityskohteet ruokien puolesta olisivat vähän liian kuivakaksi päässeiden briossisämpylöiden ja tavallisten, vähän mauttomien, ranskalaisten uudistaminen. Voi tietenkin olla, että sämpylöiden kohdalla meille kävi vain huono tuuri, mutta ranskalaiset olivat hyvin perus pakasteallastavaraa. Jossain vaiheessa ruokailuamme myös joku henkilökunnasta kävi kääntämässä musiikin niin kovalle, että meillä oli jopa vaikeuksia kuulla toisiamme noin metrin etäisyydellä.
Söimme kyllä kiitollisina nautiskellen kaiken sen ruuan, mitä eteemme kannettiin. Viimeistä pisaraa myöden. Olen myös täysin vakuuttunut siitä, että palaan tänne heti seuraavalla Lontoon vierailullamme ja suosittelen isosti jokaiselle Fraq’s Lobster Shackin lähitienoolle eksyvälle. Tämän jutun kirjoittamisen jälkeen näen varmaan unta tuosta wasabimajoneesia ja frittirapua sisältävästä rullasta..
jo toistamiseen.