Kirsikkainen tuorepuuro

kirsikkapuuro5.jpg

kukka.jpg

kirsikkapuuro2.jpg

Tein viikonloppuna maailman parasta tuorepuuroa. Ohje on itseasiassa sama kuin viime kuussa julkaisemassani aamupuurossa. Ainoastaan hillo, pähkinät ja astiat vaihtuivat. Uskallan kutsua tätä puuroa maailman parhaaksi, sillä sain puuroja vieroksuvan 3,5-vuotiaammekin syömään sitä  tosin maidottomana versiona eli maustamattomaan soijajogurttiin tehtynä. Lopputulos oli ihan yhtä hyvää.

kirsikkapuuro4.jpg

kirsikkapuuro3.jpg

 

Kirsikkatuorepuuro | 1 annos

  • 2 dl turkkilaista kevytjogurttia
  • 1 dl KARU pikakauraruishiutaleita
  • 1 dl kirsikkahilloa
  • 1 rkl murskattuja pähkinöitä
  • 1 rkl kokonaisia pähkinöitä
  • ½ rkl vaahterasiirappia
     

Sekoita jogurtti, hiutaleet ja hillo keskenään. Jätä tekeytymään vähintään 30 minuutiksi jääkaappiin  säilyy hyvin yön yli. Koristele pähkinöillä ja vaahterasiirapilla (ja tummalla suklaalla) juuri ennen tarjoilua.

kirsikkapuuro6.jpg

Vinkkinä muille allergiaperheille haluaisin kertoa, että Brunbergillä on muuten aivan taivaallisen hyvä maidoton tumma suklaa. Ja ne klassiset Brunbergin suukot! Nekin ovat kaikki täysin maidottomia.

kirsikkapuuro1.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.