Addiktio jatkuu / My addiction continues

 

Tämä yksilö löytyi hiluilla paikalliselta kirpparilta. Se on painava ja karkea - ihan täydellinen. Meinaan kyllä maalata maljakkoni, valkoiseksi kenties. Ja se indigo kummittelee mielessä, saas nähdä mitä syntyy vai syntyykö mitään.

/  Mut mut käytössä roikale näköjään imee itseensä kukkarukille tarkoitetun veden ja dunkkaa märältä savelta huoneen toiseen päähän. Jonkun ratkaisun meinaan löytää.

*

I found this vase from thrift store. It's heavy and rough - just perfect. I think I am going to paint it though. With white and maybe some indigo. Maybe.

 

 

Kommentit

KatiA-V (Ei varmistettu) http://piilomajassa.wordpress.com

Joku sisävaasi sinne...kaunis on mutta eihän dunkkis toki ole kiva!

Suvi sur le vif

Mietin jo että jos kuivatan sinisiä hortensioita ja tökkään ne tuonne, säästyn sisävaasilta.. Tai sitten käytän vaasin johonkin muuhun.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tämä on selkeesti valkosavea ja raakapoltettu - ei saa laittaa vettä, tai tulee ajan kanssa savimössöä. Jotta olisi kelpo kukkavaasi, tämä pitäisi lasittaa, mutta sitten kaunis mattapinta lähtee. Eli sisäruukku tämän sisälle niin toimii! :)

 

Suvi sur le vif

Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä, kiitos tiedosta Coco! Olisin varmaan saanut aikaiseksi savimössöä. Harmi että tuon suuaukko on niin kaupea että pitäisi löytää joku superpieni sisävaasi. Mut ehkä keksin jotain kivaa käyttöä hänelle. :)

box (Ei varmistettu)

tai lasitus ainoastaan sisäpuolelle!

Suvi sur le vif

No täällä Turussa taitais olla kyllä keramiikkapaja, johon saa mennä työskentelemään. Jos saisi tarpeeksi pontta niin voisi ihan muutenkin kyllä mennä tekemään astioita.

Kommentoi