Addiktio jatkuu / My addiction continues

savimaljakko_suvisurlevif.jpg

 

Tämä yksilö löytyi hiluilla paikalliselta kirpparilta. Se on painava ja karkea – ihan täydellinen. Meinaan kyllä maalata maljakkoni, valkoiseksi kenties. Ja se indigo kummittelee mielessä, saas nähdä mitä syntyy vai syntyykö mitään.

/  Mut mut käytössä roikale näköjään imee itseensä kukkarukille tarkoitetun veden ja dunkkaa märältä savelta huoneen toiseen päähän. Jonkun ratkaisun meinaan löytää.

*

I found this vase from thrift store. It’s heavy and rough – just perfect. I think I am going to paint it though. With white and maybe some indigo. Maybe.

 

 

Kommentit (6)
  1. tai lasitus ainoastaan sisäpuolelle!

    1. No täällä Turussa taitais olla kyllä keramiikkapaja, johon saa mennä työskentelemään. Jos saisi tarpeeksi pontta niin voisi ihan muutenkin kyllä mennä tekemään astioita.

  2. Tämä on selkeesti valkosavea ja raakapoltettu – ei saa laittaa vettä, tai tulee ajan kanssa savimössöä. Jotta olisi kelpo kukkavaasi, tämä pitäisi lasittaa, mutta sitten kaunis mattapinta lähtee. Eli sisäruukku tämän sisälle niin toimii! 🙂

     

    1. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä, kiitos tiedosta Coco! Olisin varmaan saanut aikaiseksi savimössöä. Harmi että tuon suuaukko on niin kaupea että pitäisi löytää joku superpieni sisävaasi. Mut ehkä keksin jotain kivaa käyttöä hänelle. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *