Arki / Everyday

Ovo1_suvisurlevif.jpg

Ovo2_suvisurlevif.jpg

puutarhassa_suvisurlevif.jpg

puutarhassa1_suvisurlevif.jpg

 

Edellisen puutarhafiaskoni jälkeen (unohdin kertoa, että revin myös vahingossa suurimman osan sormustinkukan aluista ylös, voi sitä riemua kun tajusin tekoni) olen yrittänyt antaa pölyn laskeutua ja viettää aikaa ihailemalla äidin istutuksia ja tekemällä duunia.

Ylimmät kuvat ovat nopeita räpsyjä ravintola Ovon tiskien takaa, alimmat taas äidin istutuksista. Kadehdin noita parimetrisiä nauhuksia.

Ja ei, en sentään tehnyt pahuuksia äidin puutarhassa. 

*

Days in my mother’s garden and behind the scenes in Osteria Ovo.

 

 

 

Kommentit (4)
 1. Jos käyt Helsingissä, niin saat tulla hakemaan puutarhastani sormustinkukan taimia. Ostin viime vuonna yhden kukkivan sormustinkukan ja se kylväytyi todella tehokkaasti. Uusia taimia on nyt varmaan satoja. Pidän niistä itsekin, mutta en todellakaan tarvitse tuollaista määrää.

  1. Kiitoksia ihanasta tarjouksesta! Saisin itseasiassa alkuja heti meidän äidiltä, joten en sinällään tehnyt pahaa vahinkoa. Mutta se ajatus, että repi ison kasan täysin hyvinvoivia sormustinkukkalapsia on samalla kertaa ärsyttävä ja nolo.

   Muuten, kommentistasi rohkaistuneena hankin itselleni ensimmäisen Austin-ruusun; Pat Austinin. Yritän häntä nyt hoivata mahdollisimman hellästi. 🙂 

   1. Joo, ymmärrän kyllä harmituksen. Joskus laiskuus rikkaruohojen poistamisen suhteen on hyvä asia. Ei tule revittyä pois toivottuja taimia. Huomasin talvella oliivipuuni (puu on kyllä liioiteltu ilmaisu kasvin kokoa ajatellen) ruukussa rikkaruohon, mutta en saanut aikaiseksi nyppäistä sitä pois. Keväällä siihen ilmestyi kukka, jolloin tajusin, että sehän on orvokki. Pidän oliivipuitani kesällä ulkona ja viime kesänä niiden yläpuolella oli pöydällä orvokki, joka oli onnistunut tiputtamaan siemenen alla olevaan oliivipuun ruukkuun. Nyt oliivipuun juurella kasvava orvokki on kasvanut pieneksi puskaksi ja siinä on ainakin 20 kukkaa.

    Onpas kiva kuulla, että rohkaistuit hankkimaan Austin -ruusun. En usko, että tulet katumaan. Pat Austin on todella kaunis, hyvä valinta. 🙂

    1. Oliivipuut ja orvokit ovat varmasti ihan turkasen kaunis yhdistelmä! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *