Chloe

 

 

 

Ostan aina Net-a-Porterin paperisen Porter-lehden, mutta vilkaisen usein myös sivuston nettilehden läpi, ainakin henkilöjuttujen osalta. Chloë Sevigny taitaa olla ainut ns. girl crushini, suosittelen siis tästä linkistä löytyvää haastattelua tiistai-illan ratoksi.

Myös tämä video näyttelijän naapuruston suosikkipaikoista on kiinnostava. Tekisin samanlaisen kuvina, jos asuisin New Yorkissa. Uinuva merenrantakaupunki ei ole ihan niin särmikäs.

*

I loved this interview in the Net-a-Porter magazine about Chloë Sevigny.

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Ah! Chloe! Tuhat sydäntä.

"I think most actors or even most people from New York in general have a sort of innate sense of cool with less effort. " No niinpä.

Suvi sur le vif

Tykkään Chloesta ihan hurjasti, hänessä on minusta samanlaista karismaa kuin toisessa lempinäyttelijässäni Jack Nicholsonissa: kummatkaan eivät ole ns. tavallisen kauniita, vaan persoonallisia, älykkäitä ja aavistuksen vaarallisen oloisia. Tai siis sellaisella odottamattomalla, charmantilla tavalla. Tuo innate sense of cool kuvaa tosiaan molempia aika täydellisesti. 

Helmi K
sivulauseita

Minä myös. Ja mitä enemmän vuosia, sitä enemmän tykkään, siis mulla ja hänellä :)

Ootko katsonut netflixin Bloodlinea? Siinä hän loistaa juuri tuolla omalla tavallaan, vaatimattoman vaarallisella ja coolilla tavalla.

Kommentoi