Chloe

 

 

netaporter1_suvisurlevif.jpg

 

Ostan aina Net-a-Porterin paperisen Porter-lehden, mutta vilkaisen usein myös sivuston nettilehden läpi, ainakin henkilöjuttujen osalta. Chloë Sevigny taitaa olla ainut ns. girl crushini, suosittelen siis tästä linkistä löytyvää haastattelua tiistai-illan ratoksi.

Myös tämä video näyttelijän naapuruston suosikkipaikoista on kiinnostava. Tekisin samanlaisen kuvina, jos asuisin New Yorkissa. Uinuva merenrantakaupunki ei ole ihan niin särmikäs.

*

I loved this interview in the Net-a-Porter magazine about Chloë Sevigny.

 

 

Kommentit (3)
 1. Ah! Chloe! Tuhat sydäntä.

  ”I think most actors or even most people from New York in general have a sort of innate sense of cool with less effort. ” No niinpä.

  1. Tykkään Chloesta ihan hurjasti, hänessä on minusta samanlaista karismaa kuin toisessa lempinäyttelijässäni Jack Nicholsonissa: kummatkaan eivät ole ns. tavallisen kauniita, vaan persoonallisia, älykkäitä ja aavistuksen vaarallisen oloisia. Tai siis sellaisella odottamattomalla, charmantilla tavalla. Tuo innate sense of cool kuvaa tosiaan molempia aika täydellisesti. 

   1. Minä myös. Ja mitä enemmän vuosia, sitä enemmän tykkään, siis mulla ja hänellä 🙂

    Ootko katsonut netflixin Bloodlinea? Siinä hän loistaa juuri tuolla omalla tavallaan, vaatimattoman vaarallisella ja coolilla tavalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *