Dokumentointia / Documenting blooms

 

Yritän kovasti pysytellä kukkivan puutarhan vauhdissa mutta kun joka puolelta puskee nuppua ja en ehdi paikalle kuin ehkä kerran viikossa, on kameran kanssa juostava puskalta toiselle. Puhelinkin tästä projektista viime syksynä blogissa; teen siis meidän äidille pientä kirjaa hänen puutarhastaan. On muuten mielenkiintoista dokumentoida puutarhaa ja seurata miten kukkimiset vaihtelevat vuosi vuodelta. Viime vuonna esimerkiksi tuomi oli vääränään kukinnoista ja lemmikkejä oli hurjasti, mutta tänä vuonna niitä on paljon hillitymmin. Yläkuvassa on ensimmäinen kasvihuoneen sato eli kassillinen rucolaa.

*

Documenting my mother's garden. All the flowers are starting to bloom and I am desperately trying to keep up with them.

 

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, mä niin nautin näistä kuvista! Kesä taitaa olla vähän pidemmällä sun äidin luona, meillä on kaikki vielä ihan visusti nupussa, tuomissa on vain kauniita kukkia. Kiitos vielä viimeisestä, oli niin hauskaa! Nähään taas!

Suvi sur le vif

Tuo kukinta menee kyllä jänninä aaltoina, täällä Turun keskustassa kaikki täydessä kukassa ja esimerkiksi mun poikaystävän vanhemmilla mutta meillä kotona eivät valkeakuulaat tai kirsikkapuu kukkineet vielä. Vain se päärynä ja aprikoosi. :) Ja oli hurjan lystiä, aika vaan hujahti ohitse hyvässä seurassa! x

Anna Emilia L (Ei varmistettu)

Kunpa tähän kesän ensi hetkeen voisikin pysähtyä.

Kaunista.

Suvi sur le vif

Ajattelin äsken samaa kun kävelin öisen kaupungin läpi ja syreenin tuoksu kantautui kaikkialta. Ihan sydäntä särkevän ihanaa!

Maya

Kesän ikuistaminen on kovin hanakalaa, se on vain ihana ohimenevä hetki. Arvostan kuitenkin panostasi valtavasti, äitisi on varmasti siitä onnellinen. :)

Suvi sur le vif

No on kyllä, kovin montaa kertaa ei voi kokeilla juttuja tai ottaa uudestaan kun muutamassa päivässä on jonkun kukinta ohi ja taas pukkaa uutta. Ja toivottavasti hän on tyytyväinen puutarhaan kansien välissä. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ah, niin ihania kuvia ja kirjaidea on super! :)

Suvi sur le vif

Paljon kiitoksia:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah, alkukesän vehreys. Kauneinta aikaa vuodesta. Ja kauniisti olet sen onnistunut vangitsemaan. Löysin vasta jokin aika sitten blogisi ja onneksi löysinkin, olet noussut ihan suosikiksini. Sun kuvat ja tyyli <3. Puhumattakaan resepteistä. Aurinkoisia kesäpäiviä!

Maiju

Platefuloflove.blogspot.fi (Ei varmistettu)

Ps. Niin ja kukkajuttuihin en ainakaan minä kyllästy ;)

Suvi sur le vif

Kiitos maiju kauniista kommentistasi, toivottavasti viihdyt jutusteluideni parissa! :) Muistelin just viime kesän kukkajuttuja; niitä alkoi olla niin paljon blogissa, että rauhoitin omatuntoani nimeämällä kaikki 'takes from the flower diary' -otsikon alle ja räpsin into piukassa menemään.

Kommentoi