Dokumentointia / Documenting blooms

puutarhasta4_suvisurlevif.jpg

 

Yritän kovasti pysytellä kukkivan puutarhan vauhdissa mutta kun joka puolelta puskee nuppua ja en ehdi paikalle kuin ehkä kerran viikossa, on kameran kanssa juostava puskalta toiselle. Puhelinkin tästä projektista viime syksynä blogissa; teen siis meidän äidille pientä kirjaa hänen puutarhastaan. On muuten mielenkiintoista dokumentoida puutarhaa ja seurata miten kukkimiset vaihtelevat vuosi vuodelta. Viime vuonna esimerkiksi tuomi oli vääränään kukinnoista ja lemmikkejä oli hurjasti, mutta tänä vuonna niitä on paljon hillitymmin. Yläkuvassa on ensimmäinen kasvihuoneen sato eli kassillinen rucolaa.

*

Documenting my mother’s garden. All the flowers are starting to bloom and I am desperately trying to keep up with them.

 

puutarhasta1_suvisurlevif.jpg

puutarhasta2_suvisurlevif.jpg

puutarhasta_suvisurlevif.jpg

puutarhasta3_suvisurlevif.jpg

Kommentit (11)
 1. Ah, alkukesän vehreys. Kauneinta aikaa vuodesta. Ja kauniisti olet sen onnistunut vangitsemaan. Löysin vasta jokin aika sitten blogisi ja onneksi löysinkin, olet noussut ihan suosikiksini. Sun kuvat ja tyyli <3. Puhumattakaan resepteistä. Aurinkoisia kesäpäiviä!

  Maiju

  1. Platefuloflove.blogspot.fi
   28.5.2013, 06:07

   Ps. Niin ja kukkajuttuihin en ainakaan minä kyllästy 😉

   1. Kiitos maiju kauniista kommentistasi, toivottavasti viihdyt jutusteluideni parissa! 🙂 Muistelin just viime kesän kukkajuttuja; niitä alkoi olla niin paljon blogissa, että rauhoitin omatuntoani nimeämällä kaikki ’takes from the flower diary’ -otsikon alle ja räpsin into piukassa menemään.

 2. ah, niin ihania kuvia ja kirjaidea on super! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *