Hurahdus / Flower bug

sitrus_suvisurlevif.jpg

 

Pienten valkoisten kukkien teema taitaa jatkua täällä blogissa. Kuvassa näkyvä pieni sitruspuu oli tänään ehkä hiukan höhlä heräteostos, mutta en voinut vastustaa sen lehtien ja kukkien tuoksua. Otan puskan ja sen elossapitämisen pienenä haasteena, ihan helppoa se ei taida olla meidän kuivassa huoneilmassa ja ei-niin-valoisassa huoneistossa. Eli ikkunalautaa, suihkua ja suihkepulloa.

Olen nyt hiukan (uhka)rohkealla päällä kasvien suhteen, äidiltä saamani amatsoninlilja nimittäin voi hyvin, vaikka sen kohtalo näyttikin hetken aika kurjalta. Uusien lehtien ja versojen puhkeaminen on kuin hidas jännitysnäytelmä.

*

I made myself a flower challenge; to keep this citrus plant alive.

 

 

Kommentit (6)
  1. Hi! I love this photo! Are you the photographer? I’m wondering if I can use it for a a stationery and I will put the credits. Let me know. Thanks.

    1. Yes, almost all of this blog’s pictures are taken by me, unless otherwise credited. And I won’t mind if someone is ’lending’ the photos in their blog and linking back to here but any commercial usage of these photos is forbidden. Are you going to sell this stationary or it your personal use only?

  2. Hurahdin tänään samaan, tai siis kahteen… Toinen kukki ja tuoksui niin hyvälle, ja toinen oli kauniin muotoinen 🙂 Ja vähän kauhistuttaa noiden kaunokkien hoito, kun edellisen kerran ei yhteistä säveltä löytynyt, yrityksestä huolimatta – mutta kun hinta oli 2,99 niin pitää se nyt ainakin yrittää!

    1. No mutta onneksi ei ole ison rahatukon kokeilu tosiaan. 🙂 Ja se tuoksu on kyllä niin käsittämättömän huumaava! Ja virheistä oppii aina kasvien kanssa, jos ei joku paikka ole hyvän tuntuinen niin sitten siirtoa, tai vähemmän/enemmän kastelua ja vedellä suihkuttelua. Välillä raahaan kasveja vesihoitoon kylpyhuoneeseen, jotta saavat kosteaa ja lämmintä ilmaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *