Innostun juuri nyt / Inspired right now

syyslauantai_suvisurlevif.jpg

 

Innostun juuri nyt

Rachel eats -blogista. Olen aina pitänyt keittokirjoista, joissa on reseptin lisäksi muutakin tekstiä, näes rakastan ruokatarinoita. Näin ollen pidän myös ruokablogeista, joissa on mukaansatempaavaa, hyvin kirjoitettua tekstiä. Rachel eats löysi tieni sydämeeni pari viikkoa sitten ja olen kahlannut blogin arkistoja ahmien kertomuksia ja kuvia. Lisäksi Rachelin kuvat ovat juuri sellaisia, joita kadehdin. Miljöössä – ilman sen enempää stailausta ja näennäisen huolettomasti otettuja – mutta kuvista välittyy tunnelma, tarina ja hetki.

Chloë Sevignyn vaatekaapista. Näyttelijätär on yksi kiehtovimmista ihmisistä, jonka tiedän. Olen katsellut nuo kolme videota moneen, moneen kertaan.

Messingistä. Kaikenlaiset metallit ovat juuri nyt pinnalla, kuparikin on toki kaunista mutta minusta se ei kestä aikaa niin hyvin kuin lämmin, kullanhohtoinen messinki.

Tästä drinkistä.

*

Right now I am inspired of Rachel eats -blog, the closet of Chloë Sevigny, metals; specifically brass and I’d really like to try this drink.

 

 

syyslauantai1_suvisurlevif.jpg

Kommentit (2)
  1. Oi tota Pear Haymakeria on pakko kokeilla 🙂

    1. Innostuin itsekin ihan hurjasti – syksyiset drinkit kuulostavat yleensä aina varsin tunkkaisilta mutta tuo on aika freesin kuuloinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *