Instagram

instagram_suvisurlevif.jpg

instagram1_suvisurlevif.jpg

 

Pyörsin sitten pääni instagramin suhteen. Edellisessä blogissa totesin, että en pidä niistä sinertävän kukertavista, filtteröidyistä kuvista joita kyseisestä paikasta lähinnä löytyy. Mutta eteenpäin sekin palvelu on vain mennyt ja nyt siirsin kelkkani varovasti touhuun mukaan ja hankin puhelimen kameralla.

Samalla pitää myöntää että onhan se aika kätevää kun yhdestä pienestä laitteesta pystyy hoitamaan niin monta asiaa. Ja kännykän kuvien laatu on sama kuin perus digipokkarissa. Olen aika innostunut ajatuksesta, että kännykkää tulee kuljetettua melkein kaikkialle ja instagram toimii itselläni muistikirjana ja luonnosteluna, silloin kun en koe tarpeelliseksi kaivaa omaa kameraa esille.

Yritimme tämän viikonlopun tutustua toisiimme; kamera ja minä. Tuloksena oli niin pirusti rakeisia, tärähtäneitä kuvia, huonoa valoa ja rumia kuvakulmia. Mut eiköhän se tästä, en suostu myöntämään tappiotani ja harjoittelu jatkuu. Latasin muutaman kuvan koneelle koska halusin päästä kyttäämään tuloksia ihan pikselitasolle. Söhröä läheltä mutta muuten olin ihan positiivisesti yllättynyt. Ja no, tärähtämiset ja rakeet, ei kai niillä niin väliä. Opetteluun siis rento asenne.

Visual Supplyllä on muuten ihan kivoja filttereitä. Olisi siellä ihan kivoja kuvasuotimiakin kyllä mut emmää semmosia kyl vielä. Tykkään käsityöstä kuvien kanssa. Jos niin voi sanoa.

Ja kukkasia pukkaa nyt näissä ekoissa instagram-kuvissa, jatkossa ne saavat pysyä siellä omassa tilissään. Kuvat nimittäin, ei kukat sentään. Minut löytää instagramista täältä.

*

Lots of babble about instagram. In short: you can find my instagram here. Still practising though, so lot’s of shaken up, grainy pictures in head.

 

instagram2_suvisurlevif.jpg

instagram3_suvisurlevif.jpg

instagram4_suvisurlevif.jpg

 

Kommentit (3)
 1. Päivi Peltotien päästä
  2.7.2013, 10:37

  No kylläpäs hyppii sanat kummasti tuossa mun edellisessä kommentissa : )

  1. Kiitoksia tervetulotoivotuksesta! On se instagram kyllä koukuttava. 🙂

 2. Päivi Peltotien päästä
  2.7.2013, 10:36

  Olipas kiva, että tuli mukaan Instagramiin! Sun kuvat on kyllä niin kauniita ja persoonallisia : )             Myös mulle kävi samoin instagramin suhteen – pitkään olin sitä mieltä, etten mukaan lähde.                    Ihan alkutaipaleella vielä olen, mutta onhan se kiva ja näppärä tapa kuvien katseluun ja jakamiseen.

  Tervetuloa mukaan joukkoon siis : )

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *