Jouluksi / Serious wreath business

 

seppele1_suvisurlevif.jpg

 

Tein Editin puolelle juttua helposta pöytäköynnöksestä. Innostuin vielä tänään kokeilemaan seppelettä, koska käyttämäni materiaalit (eukalyptus, ruusut, omasta pihasta parturoidut alppiruusut) kestävät näköjään kaikenlaista pyöritystä.

Täytyy rehellisesti tunnustaa: inhoan tehdä seppeleitä. Olen kaukana diy-ihmisestä, mutta haluan silti täydellistä lopputulosta ja sen seppeleen seinälle. Täällä ei askarrella kahvikuppi toisessa kädessä ja rentouttava musiikki taustalla, vaan tönössä on raivokas hiljaisuus, jonka rikkovat vain kirosanat ja runko-oksien säännöllinen katkeilu. Mutta seppeleestä tuli ihan hauska, sopivasti erilainen. 

*

Christmas wreath makings. I am not a diy kinda person, so my things are always on the crooked side of things. But I like how the rhododendron leaves don’t tell christmas with capital letters. Though there is some eucalyptus mixed in for the scent and the holiday feeling. 

 

Kommentit (2)
  1. Ihan superkaunis! Joulukuusi ei mahdu uuteen kotiin, mutta ehkä tämä toisi kaivattua joulutunnelmaa.

    1. Kiitos! Tuoksuvan seppeleen voi pykätä esimerkiksi pelkästään noista eukalyptuksista, jos alppiruusuja ei ole omalla, tai avuliaan ystävän pihalla. Tosin mikä tahansa isolehtinen leikkovihreä käy tähän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *