Kotikolo / Our home

Suvi sur le vif

Olen julkaissut näitä kuvia kodistamme jo vanhassa blogissani mutta ajattelin pistää teille uusintakierroksen. Olemme asuneet nykyisessä asunnossa ja Turussa nyt jo oli vuoden, hui miten se aika tuntuu karkaavan käsistä!

Otan ajatuksen sisustuksesta varsin rennoin ranteen ja huumorilla. Pakko se on löysätä nutturaa kun asuu vanhassa talossa vuokralla. Meillä on seinät täynnä reikiä, outo huoneratkaisu, maali lohkeilee katosta, jatkojohtoja joka nurkassa, tiskiallas joka on jokaisen kokkaajan painajainen ja sähköhommat ovat vanhassa talossa vähän niin ja näin. Tärkeintä on kuitenkin se fiilis ja minä rakastan tämän talon tunnelmaa.

Kuten kuvista näkyy, huonejärjestys ja huonekalut muuttavat meillä aika vinhaa tahtia. Se kun on mitä loistavin huijaus itselle. Ei sillä että olisin millään tavalla immuuni materialle tai ostamiselle.

 

I've published these pictures from our home in my old blog but thought I'd get away with a re-run. We have been living in this current apartment and in Turku for over a year now. Time goes way too fast!

 

Kommentit

Rag Rugin Sanni (Ei varmistettu) http://theragrug.blogspot.fi/

Joo, kyllä helpommalla pääsee jos huumoria löytyy!! Mutta valo korkeissa huoneissa, kunnon ikkunankarmit, paksut kiviseinät, narisevat lattialankut ja tunnelma...(ja ripaus sitä huumoria) niillä jaksaa ne murenevat seinät ja irti pongahtelevat lattialistat... puuttuvasta hissistä (kerros 6) puhumattakaan...

:)

Sarp (Ei varmistettu) http://materiantaju.blogspot.fi/

Upeaa! Tykkään just tuosta että kaikki on tehty kevyesti vasemmalla kädellä ja silti kaikki on täydellistä. Toivoisin itselle samaa [huokaus]. Kodissasi on mahtava tunnelma.

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Tunnelma ja kodikkuus välittyy näistä kuvista hyvin! Ihania myös nuo rönsyilevät kukkakimput :)

SaijaS (Ei varmistettu)

Oho, sä oot eri paikassa! Tai siis blogi. :) Tulipa etsittyä kadonneet Lily-tunnukset, että pääsin kommentoimaan! Mä en ikinä kyllästy kuviin teidän kodista. Niin kaunis, että eipä siinä reiät seinissä tunnu missään. Halkeilevat katot on musta kauniita. 

Valentine

Kiva koti teillä! Hauskaa kurkistaa kanssa-turkulaisten kotiin. Ihanat lattiat! Onko tämä puutalo? :)

Meillä taitaa olla samanlainen pöytä kuin teillä. Kirjoitin siitä jutussa "60-luvun helmi". Tiedätkö oman pöytänne alkuperää? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, vinkki seinän reikiin: valkoisella kitillä saa paikattua aika kivasti ruuvinreikiä, eivät ammota mustina aukkoina. Siististi vain tuikkaa kitin reikään ja pyyhii mahdolliset sotkut ympäriltä.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Sanni: saat varauksettoman ihailuni kun jaksat talsia sinne kuudenteen kerrokseen joka päivä. Minäkin olen asunut hissittömässä talossa ja ylimmissä kerroksissa, eihän se hauskaa ole mutta ainakin on pohkeet terästä.

Sarp: kiitoksia. Välillä sitä kyllä tottakai toivoo asuvansa jossain hulppeassa lukaalissa eikä täällä vasemman käden luukussa. :)

Eeva: niinhän se on että se charmi antaa aika paljon anteeksi. Tosin ei tietenkään kaikkien silmissä, minulla on tuttuja jotka tykkäävät uudesta ja toimivasta, ei vanhasta ja rapistuneesta, ajatella!

Anna: rönsyilevät kukkakimput menevät ihanan äidin piikkiin - kiitos!

SaijaS: täällähän minä! Ja halkeilevat katot - kukapa niitä voisi vastustaa. Tähänkin voisi varmaan tulla aika lailla eriäviä mielipiteitä.

Valentine: asuntomme on 20-luvun kivitalo. Meidän pöytämme, tai nuo molemmat sohvapöydät ovat peräisin isovanhemmiltamme.

Vierailija: minä olen iskenyt tauluja reikien päälle mutta kitti, se tosiaan taitaisi olla viitsivän ratkaisu.

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea koti! Millä maalilla on maalattu tuo sininen makkarin seinä? I love it.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Vierailija: kiitos! Yritin etsiä värisävyä mutta en löytänyt, väri oli joku tyrsky-myrsky eli suomeksi siniharmaa! Valosta riippuen näyttää välillä enemmän siniseltä, välillä enemmän harmaalta.

Kommentoi