Kotikolo / Our home

Olen julkaissut näitä kuvia kodistamme jo vanhassa blogissani mutta ajattelin pistää teille uusintakierroksen. Olemme asuneet nykyisessä asunnossa ja Turussa nyt jo oli vuoden, hui miten se aika tuntuu karkaavan käsistä!

Otan ajatuksen sisustuksesta varsin rennoin ranteen ja huumorilla. Pakko se on löysätä nutturaa kun asuu vanhassa talossa vuokralla. Meillä on seinät täynnä reikiä, outo huoneratkaisu, maali lohkeilee katosta, jatkojohtoja joka nurkassa, tiskiallas joka on jokaisen kokkaajan painajainen ja sähköhommat ovat vanhassa talossa vähän niin ja näin. Tärkeintä on kuitenkin se fiilis ja minä rakastan tämän talon tunnelmaa.

Kuten kuvista näkyy, huonejärjestys ja huonekalut muuttavat meillä aika vinhaa tahtia. Se kun on mitä loistavin huijaus itselle. Ei sillä että olisin millään tavalla immuuni materialle tai ostamiselle.

 

I’ve published these pictures from our home in my old blog but thought I’d get away with a re-run. We have been living in this current apartment and in Turku for over a year now. Time goes way too fast!

 

kuva6_sviitanen.jpg

kuva9_sviitanen.jpg

kuva2_sviitanen.jpg

kuva7_sviitanen.jpg

kuva1_sviitanen.jpg

kuva12_sviitanen.jpg

kuva11_sviitanen.jpg

kuva10_sviitanen.jpg

Kommentit (9)
  1. Vierailija: kiitos! Yritin etsiä värisävyä mutta en löytänyt, väri oli joku tyrsky-myrsky eli suomeksi siniharmaa! Valosta riippuen näyttää välillä enemmän siniseltä, välillä enemmän harmaalta.

  2. Upea koti! Millä maalilla on maalattu tuo sininen makkarin seinä? I love it.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *