Kukkiva yhteistyö / Blossoming collaboration

fridhem2pieni.jpg

 

Keltään ei ole tainnut jäädä huomaamatta että jumaloin kasveja. Leikkokukkia, ruukkukukkia, luonnonkukkia –  puska kuin puska saa pääni hiukan pyörälle ja sydämen tykyttämään. Tästä perinnöstä on kiittäminen äitiäni, joka omistaa ehkä maailman vihreimmän peukalon. Kukat ovatkin luonnollinen osa-alue blogissani joten päätin viedä tätä hiukan pidemmälle ja etsiä Turusta kukkakaupan, jonka kanssa voisin tehdä yhteistyötä kukkien merkeissä.

Halusin napata kaveriksi pienen ja persoonallisen kivijalkaliikkeen täältä Turusta. Pidän itse tärkeänä tukea paikallisia pienyrittäjiä ja lähikorttelistani löytyvä kukkakauppa Fridhem sopi tähän kategoriaan kuin nappi silmään. Fridhem on myös muodostunut lempikukkakaupakseni: pidän kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta eli siitä, että laadukkaiden kukkien mukana saan myös hyödyllistä tietoa ja pieniä vinkkejä.

Jos mietitte mitä yhteistyö tulee pitämään sisällään, kyseessä ei ole ’puska mulle ja mainoslinkki sulle’ vaan ajattelimme yhdessä Fridhemin Sannan kanssa jakaa sesonkeihin sopivia vinkkejä, inspiraatiota ja tottakai niitä kauniita kukkasia. Eli hän toimittaa minulle kuvattavat kukkaset ja vinkit, minä käytän uhriksi joutuneet kasvit kameran edessä ja jaan teille tulokset. Samalla opin toivottavasti itsekin lisää kukkajuttuja ja kasvatan omaa orastavaa viherpeukaloani.

Jos kiinnostuitte itse Fridhemistä, voin esimerkiksi kertoa että kyseinen kukkakauppa on perustettu vuonna 1907, joka tarkoittaa sitä että kukkakauppa on ollut Turussa jo 106 vuotta! Fridhem on pysynyt tyylikkäästi ajassa mukana ja sen nykyinen omistaja panostaakin eettiseen toimintaan, ekologisiin valintoihin ja yksilölliseen käsityöhön – ja tietysti siihen visuaalisuuteen. Ihastelin itse erityisesti käsin tekstattua kalligrafiaa ja luonnonmateriaalien käyttöä.

Monilla ihmisillä taitaa muuten olla se ’oma’ kulmakuppila tai kahvila mutta minulle sen korvaa kukkakauppa. Ja ihanasti korvaakin.

Tässä ensimmäisessä postauksessa napsin muutaman kuvan itse puodista ja tutustutan teidät kaikki toisiinne. Kukkaisa aloitus siis heti alkuun.

Fridhemin sivut ja lisää infoa löytyvät täältä.

*

I am going to do some flower filled co-operation in the near future with with my favorite local flowershop Fridhem. I am hoping that you will like the results. There’s going to be some seasonal tips, points, hints and lots of pictures of course. Here are some pictures from the shop, as a little introduction for our flower-y collaboration.

 

fridhem3.jpg

fridhem9.jpg

fridhem4.jpg

fridhem5pieni.jpg

fridhem7.jpg

fridhem8.jpg

fridhem6.jpg

fridhem10.jpg

Kommentit (13)
  1. Ihanaa! 🙂 Olen myöskin löytänyt ihanan pikkuisen kukkakaupan jonka vakioasiakas minusta on tullut… Nimittäin Kukka-Kerttu! Turussa siis myöskin. Pieni ja sympaattinen, mukavat myyjät ja sopivan kokoinen valikoima!

  2. Ihana yhteistyö! Ihana liike!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *