Kupillinen muistoja / Cherry cup

kirsikkamuki_suvisurlevif.jpg

 

Arabian kirsikoilla kuvitetut kupit ovat jääneet tiukasti takaraivoon isovanhempieni kotoa, jossa halusin aina juoda kahvia (vähän kahvia, paljon maitoa) juuri näistä tietyistä kupeista. Mummun kupit olivat muistaakseni haalistuneet pesukoneessa, mutta se ei haitannut ollenkaan. Olen metsästänyt itselleni kirsikkakuppia kohtuuhintaan jo hetken, mutta nyt kirpputorilla onnisti ja kiikutin saaliin hyvillä mielin kotiin.

Kirsikoissa on jotain mikä kiehtoo. Ehkä se kirkas punainen väri, ehkä kaunis muoto, mutta silmä nappaa kaikkeen niillä kuvitettuun. 

*

Arabia has these 70s cups with cherries on them: my grandparents had them when I was a little girl and ever since I’ve been obsessing about them. I finally found a reasonably priced cup and saucer from the thrift store and bought it for myself. 

 

 

 

 

Kommentit (4)
  1. Leikkimökkini kahvikekkerit! Minulla oli lapsuuden leikeissä oma pieni kirsikka-astiasto. Olikohan yksikään kuppi ilman säröä tai lohkeamaa… Kahvia uutettiin tietty vedestä ja hiekasta.

    1. Olisin varmasti antanut mitä tahansa omasta pienestä kirsikka-astiastosta – sinä onnellinen! 🙂

  2. Oi! Mulle tuli niiin vahva muisto tuosta, kesäaamuista mummin kanssa, kun halusin juoda aina samasta kupista. Siinä tosin oli sinisiä kukkia. Mutta silti. Voi lapsuus ja kesä 🙂

     

    1. Kesä tuntuu kyllä olevan täynnä näitä nostalgianotkahduksia – kaikki tuoksut, maut ja tunteet nostavat aina muistot pintaan itselläni. Ja ihana kesämuisto sinulla! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *