Nyt / Right now

 

 

huhtikuu_suvisurlevif.jpg

huhtikuu2_suvisurlevif.jpg

 

Huhtikuussa meinaan inspiroitua tuollaisista viileistä pastelleista, pienistä taimista terrakottaruukuissa ja kaikesta tuoreesta. Varhaiskaalit ja parsat alkavat pikkuhiljaa vallata tilaa kaupan hyllyillä, olen tosin syönyt jo ensimmäiset parsani ja tänne blogin puolelle on tarkoitus laittaa pari maistuvaa kokeilua.

Innostun myös ihan hurjasti Ambra Meddasta. Naisen elämä tuntuu kiehtovalta, katso vaikka tämä ja tämä videopätkä, tsiigaa The Selbyn artikkeli ja L’Arcobaleno joka on Ambra Meddan viimeisin projekti, eli designia esittelevä ja kaupitteleva konseptisivusto. Kyseiseltä sivustolta löytyy myös hänen bloginsa

Kotirintamalla on ollut hiukan hiljaisempaa, kasvien haalimista lukuunottamatta. Mutta Pauliina kuvaajakavereineen kävi meillä visiitillä, jos haluat nähdä kotikuvia ja lukea pientä haastattelua, ne löytää Kotoni.fi-sivustolta, tämän linkin alta.

*

What I am into right now. Terracotta pots with tiny plants, cool pastels and everything fresh. Asparagus and spring cabbages are rolling in slowly but surely. And I am head over heels for Ambra Medda, such an inspiring lady!

 

 

 

 

Kommentit (6)
  1. Oi,teillä on ihana koti!!

    1. Kiitoksia, kodikas se on – vaikka tietyllä tapaa hiukan rähjäinen. Kodikkaan rähjäinen. 🙂

  2. Moi Suvi! Tulin vain kertomaan, että blogisi inspiroi nyt enemmän kuin mikään muu! Kaikin puolin. Pitkän keittiöhiljaiselon jälkeen moni vanha luottoreseptini oli plääh-osastoa, mutta täältä sinun maailmastasi tarttuu mukaan kaikkea, joka tuntuu niin kovin freessiltä ja kutkuttavalta. Valoa päiviisi!

    1. Kiitos hurjasti tiita! Välillä inspiraation kaivaminen arjesta ja ruoasta voi itsellenikin olla vähän plääh, mutta ilahdun hurjasti kannustavista kommenteista, ne jaksavat aina inspiroida uusiin juttuihin. Kiitos siis hyvästä mielestä ja toivottelen sulle myös auringon täyttämiä kevätpäiviä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *