Oi Marraskuu / Dear November

 

Toivoisin sinulta kirpeitä pikkupakkasia, huurrekukkasia ikkunaan, höyryävää juotavaa ja pimenevässä illassa loistavaa kynttilämerta. Jos jätettäisiin loska ja tihkusade pois?

Dear November, I wish crispy and frosty air, maybe some warm drinks and candles glowing in the darkening nights. But please, let's leave out the slush and those icy drizzles of rain.

Kommentit

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Oi Suvi! Ihanaa, että olet Lilyssä. Olen aina välillä hukannut blogisi ja sitten taas löytänyt sen uudestaan innoissani ja ihaillut kaikki kuvat läpi. Nyt taas katsoin kuviasi, kunnes tajusin seinällä olevasta valokuvastasi sinun olevan sinä. Tämä on maailman paras juttu (ainakin yksi niistä), että löysin blogisi taas!

Ihanaa marraskuuta sulle toivotan siis!

-Pee

Helmi K
sivulauseita

Ihana! Mistä tuo täydellinen pöytä on?

annemi

Upea kuva! mielentön tunnelma :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minullekin sopisi oikein hyvin just tuollainen ilma. Lunta en halua missään tapauksessa, pieni kuura riittää.

Rag Rugin Sanni (Ei varmistettu) http://theragrug.blogspot.fi/

Mun kaverin jokavuotinen marrastervehdys:

"Erilaisia kuolemaan liittyviä ilmiöitä on kutsuttu nimityksellä marras. Suomalaisten kansanuskomusten yhteydessä martaat ovat muun muassa kuolleiden sieluja, pian kuolevia ihmisiä tai kuoleman ennusmerkkejä, toisinaan myös menninkäisiä muistuttavia Manalan olentoja."

:)

Itse kyllä fiilistelen synkempiäkin säitä. Sade muuttaa mukavasti kaupungin ääniä ja koti tuntuu entistäkin kodikkaammalta...

Suvi sur le vif

Vierailija_Pee: jee, kivaa että löysit minut uudelleen :-) Ja toivottelen sinulle myös tunnelmarikasta marraskuuta, törmäillään täällä!

Helmi K: se on miehen isovanhempien vanha pöytä, alunperin varmaankin puunvärinen mutta joku oli petsannut sen mustaksi ja me vedimme valkoista raikastukseksi päälle. Noita samanmoisia liikkuu aika paljon kirppareilla ja huuto.netissä.

annemi: voi kiitos! Olin itsekin ihan marras-huumassa kun noita tuikkuja virittelin, sitten piti pistää hiukan Ella Fitzgeraldia soimaan, hän on minulle mitä sopivin tähän vuodenaikaan.

Vierailija: mulle ei nyt ehkä ihan vielä lunta mutta marraskuun loppupuolella kyllä. Mutta mieluummin pienikin kerros pysyvää lunta kuin lumi-loska-räntä-jää-lumi-kierre. Kunpa se sään tilaus olisikin niin helppoa.

Sanni: minunkin puolestani saa sataa vaikka pikkuisia ukkoja jos saa olla sisällä peiton alla katselemassa. Mutta usein tunnun olevan ulkona juuri niiden pikku-ukkojen aikaan. No, elämäähän se vain. :)

Kommentoi