Oi Marraskuu / Dear November

marraskuu_sviitanen.jpg

 

Toivoisin sinulta kirpeitä pikkupakkasia, huurrekukkasia ikkunaan, höyryävää juotavaa ja pimenevässä illassa loistavaa kynttilämerta. Jos jätettäisiin loska ja tihkusade pois?

Dear November, I wish crispy and frosty air, maybe some warm drinks and candles glowing in the darkening nights. But please, let’s leave out the slush and those icy drizzles of rain.

Kommentit (6)
 1. Vierailija_Pee: jee, kivaa että löysit minut uudelleen 🙂 Ja toivottelen sinulle myös tunnelmarikasta marraskuuta, törmäillään täällä!

  Helmi K: se on miehen isovanhempien vanha pöytä, alunperin varmaankin puunvärinen mutta joku oli petsannut sen mustaksi ja me vedimme valkoista raikastukseksi päälle. Noita samanmoisia liikkuu aika paljon kirppareilla ja huuto.netissä.

  annemi: voi kiitos! Olin itsekin ihan marras-huumassa kun noita tuikkuja virittelin, sitten piti pistää hiukan Ella Fitzgeraldia soimaan, hän on minulle mitä sopivin tähän vuodenaikaan.

  Vierailija: mulle ei nyt ehkä ihan vielä lunta mutta marraskuun loppupuolella kyllä. Mutta mieluummin pienikin kerros pysyvää lunta kuin lumi-loska-räntä-jää-lumi-kierre. Kunpa se sään tilaus olisikin niin helppoa.

  Sanni: minunkin puolestani saa sataa vaikka pikkuisia ukkoja jos saa olla sisällä peiton alla katselemassa. Mutta usein tunnun olevan ulkona juuri niiden pikku-ukkojen aikaan. No, elämäähän se vain. 🙂

 2. Rag Rugin Sanni
  2.11.2012, 07:03

  Mun kaverin jokavuotinen marrastervehdys:

  ”Erilaisia kuolemaan liittyviä ilmiöitä on kutsuttu nimityksellä marras. Suomalaisten kansanuskomusten yhteydessä martaat ovat muun muassa kuolleiden sieluja, pian kuolevia ihmisiä tai kuoleman ennusmerkkejä, toisinaan myös menninkäisiä muistuttavia Manalan olentoja.”

  🙂

  Itse kyllä fiilistelen synkempiäkin säitä. Sade muuttaa mukavasti kaupungin ääniä ja koti tuntuu entistäkin kodikkaammalta…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *