Pizzaa!

pizza_sviitanen.jpg

 

Tekemäni pizzat eivät taida pokata Muotovalio-pystiä mutta kovaa vauhtia ne sujahtavat alas nälkäisistä kurkuista. Luottopohjani on tämä klassikkoblogi Pastanjauhannan resepti, joka tuottaa aina onnistuneen lopputuloksen.

Olen kokeillut myös muita pohjia mutta todennut, että ne eivät ole olleet ähräämisen ja sähläämisen arvoisia. Olen ehkä hiukan yksioikoinen ja sanon eit pizzakiville ja monimutkaisemmille resepteille. Jos haluan autenttista pizzaa, menen ravintolaan. Kun haluan tehdä pizzaa kotona, sen on parempi olla helppoa ja valmistua uunissa kuumennetulla uunipellillä.

Pizzapohjat ovat muuten ainoa ruoka, jonka kanssa olen saanut totaalisen raivokohtauksen keittössä. Kerran pannupizza juuttui kiinni vuokaan niin että väänsin kakkulapioni mutkalle sitä väkisin kaivaessa, kerran taas yritin venuttaa pizzataikinaa käsin kauhean huudon kanssa. Ei muuten onnistunut.

Vinkkinä yhtä lyhytpinnaisille kuin minä: jos taikina kaulitessa pakkaa vetämään itsensä kasaan, anna sen levätä viitisen minuuttia ja kokeile uudestaan. 

Making a homemade pizza.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.