Seinällä / Picture collage

huhtikuutrendi_suvisurlevif.jpg

 

Olemme tehneet yhdessä Kirsikan kanssa sisustusaiheisia juttuja Trendiin, tämä viimeisin aihe tauluseinästä taitaa olla henkilökohtainen suosikkini. Taulut ja taide voivat olla vuosia tarkkaan harkittu ostos, tai sitten se voi olla spontaanisti seinään isketty kuva, tai rykelmä kuvia yhtenä sunnuntai-iltapäivänä.

Laittelen itse asioita seinälle usein ja spontaanisti. Välillä teipillä ja välillä taas nauloilla, mutta aina kuvia, jotka koskettavat minua. Joskus ajatuksen tai konseptin tasolla, joskus vain visuaalisesti. 

*

A wall full of pictures is a great wall. Photograph from a article that Kirsikka and I made together for Trendi magazine.

 

 

 

Kommentit (6)
  1. Itselläni on ollut jo vuosia tauluprojekti. Kasaan valokuvia (vähintään A4 kokoisina), kivoja graafisia piirrustuksia ja poimin julisteita reissukohteitteni kaduilta ja kaikkea kivaa kirppiksiltä ja etsin jatkuvasti kehyksiä… tosin projektini on edelleenkin laatikossa odottamassa seinälle ripustamista… joten postauksesi tuli hyvään aikaan muistuttamaan, että ei sen projektin tarvitse olla vielä valmis- jo olemassa olleet voisi ripustaa 🙂

    1. Toivottavasti projektisi pääsee pian seinälle, kuulostaa todella mielenkiintoiselta kokoelmalta! Minulla on myös pino kauniita kuvia odottamassa melkein aina laatikossa, mikä on sinällään sääli kun niitä ei ikinä sieltä muista katsoa. 

  2. Hienoja kehyksiä! Ja kokonaisuudessaan tyylikäs kollaasi.

    1. Kiitos Mira! Minäkin pidin kehyksistä, Trendissä on vielä laajempi kuva kokonaisuudesta, jossa näkyvät kaikki kehykset. Poimimme ne Kirsikan kanssa kirpputorilta, sieltä sai aika mahtavan saaliin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *