Senkki / Cabinet

 

Tämä senkki on alkujaan ollut isäni huoneessa ja sisäpuolelta löytyy hänen vanha lukujärjestyksensä (jossa lukee aineita kuten puutarhaoppi, pelto-oppi, asioimisopas..) Minusta on hienoa että senkki päätyi meille, vanhojen huonekalujen historia ja kestävyys on parasta. Varsinkin siinä vaiheessa kun hyllyt kestävät tavaraa ja painoa, pinta kolhuja ja muotoilu aikaa.

*

This cabinet dates back to my dad's childhood and it holds his old school timetable. I love old furnitures, they can handle weight without tumbling to one's hand, the surface takes bumps and scratches and their design holds time.

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Onpa hieno! Ollaan etsitty tuollaista tai vastaavaa pikkuisen huoneeseen vaikka kuinka kauan mutta ei ole vielä löytynyt, etsintä jatkuu :)

Puu on materiaalina mahtava, kunhan on vain taidolla valmistettu tuote. Harmi ettei tuollaisia pieniä yksityiskohtia kuten tuo lukko saa enää tämän päivän tuotteisiin.

HaLo

Upea senkki! Juuri tuollaista olen etsinyt jo vuoden päivän kirpputoreilta omaankin kotiimme, tuloksetta. Eiköhän vastaavankaltainen vielä kävele vastaan :) Olen niin samaa mieltä siitä, että vanhojen huonekalujen historia on kiehtovaa.

Suvi sur le vif

Helmi K: kyllä siinä varmaan hetken saa kirppareita ja vanhan tavaran liikkeitä koluta että sopiva löytyy kohdalle :) Huuto.netissä noita senkkejä liikkuu aika taajaan.

BellaQ: olet oikeassa noista yksityiskohdista, ne tuovat persoonallisuutta ja kiinnostavuutta :)

Suvi sur le vif

Hannamari: pistän täällä peukut pystyyn että teidän senkkinne tulee pian vastaan:)

owls house london. (Ei varmistettu) http://www.designsourcebook.net

oh, it's lovely!

Hosuli
Hömppäblogi

Voi, se on hieno!

Neiti J

Oho! Hämmästyinpäs! Mulla on ihan samanlainen!

Meillä on vähän vastaava 50-luvun liinavaatekaappi, josta en luopuisi mistään hinnasta. Yksi, missä on ollut yleensä aika hyvä tarjonta tän tyyppisistä huonekaluista on Helanderin huutokauppa. Vink, vink, kaikki omaansa etsivät :).

Liivia (Ei varmistettu)

Senkki on just hieno-ja vielä tuollainen tunneside.

Minä rakastan lepän oksia kun niissä on nuo...mitä ne nyt on nimeltään, eipä tule mieleen. Kauniita maljakossakin. Harmi kun ei ole omaa leppää, ei viitsi mennä kaupungin puista repimään.
Liivia

hyvässäseurassa (Ei varmistettu) http://hyvassaseurassa.blogspot.fi

Heh ostin pari vuotta sitten samanmoisen liinavaatekaapin kirpparilta parilla kympillä. Seuraavana päivänä dyykkasin samaa sarjaa olevan täysin priiman matalan senkin kerrostalomme roskakatoksesta! : )

Suvi sur le vif

owls house london: thank you!

Hosuli: tunneside taitaa minulla värittää kaapin hiukan ihmeellisemmäksi mitä se on :-)

Neiti J: ollaan siis kaappikavereita!

liebling: meillä taitaa olla kotona vielä toinen tuollainen samanmoinen joka on meidän äidillä juurikin liinavaatekaappina. Ja kiitos kaunis vinkistä, toivottavasti joku löytää sitä kautta oman kaapin.

Liivia: leppä on kyllä mahtipuu. Ja nuo käpyläiset taitavat olla siemennorkkoja oikealta nimitykseltään. Yhdistän itse lepän aina meren tuoksuun, kuumaan keskipäivään ja sirittäviin sirkkoihin lapsuudesta. Ja itseasiassa punkkeihin, joskus vielä kun oli pieni, leppiä sanottiin punkkipuiksi ja niiden alla ei saanut oleskella. Ennen kuin tajuttiin että punkit tulevat maasta siis.

hyvässäseurassa: no jo oli kaksinkertainen tuuri sulla!

Kommentoi