Senkki / Cabinet

senkki_suvisurlevif.jpg

 

Tämä senkki on alkujaan ollut isäni huoneessa ja sisäpuolelta löytyy hänen vanha lukujärjestyksensä (jossa lukee aineita kuten puutarhaoppi, pelto-oppi, asioimisopas..) Minusta on hienoa että senkki päätyi meille, vanhojen huonekalujen historia ja kestävyys on parasta. Varsinkin siinä vaiheessa kun hyllyt kestävät tavaraa ja painoa, pinta kolhuja ja muotoilu aikaa.

*

This cabinet dates back to my dad’s childhood and it holds his old school timetable. I love old furnitures, they can handle weight without tumbling to one’s hand, the surface takes bumps and scratches and their design holds time.

 

senkki1_suvisurlevif.jpg

Kommentit (12)
 1. owls house london: thank you!

  Hosuli: tunneside taitaa minulla värittää kaapin hiukan ihmeellisemmäksi mitä se on 🙂

  Neiti J: ollaan siis kaappikavereita!

  liebling: meillä taitaa olla kotona vielä toinen tuollainen samanmoinen joka on meidän äidillä juurikin liinavaatekaappina. Ja kiitos kaunis vinkistä, toivottavasti joku löytää sitä kautta oman kaapin.

  Liivia: leppä on kyllä mahtipuu. Ja nuo käpyläiset taitavat olla siemennorkkoja oikealta nimitykseltään. Yhdistän itse lepän aina meren tuoksuun, kuumaan keskipäivään ja sirittäviin sirkkoihin lapsuudesta. Ja itseasiassa punkkeihin, joskus vielä kun oli pieni, leppiä sanottiin punkkipuiksi ja niiden alla ei saanut oleskella. Ennen kuin tajuttiin että punkit tulevat maasta siis.

  hyvässäseurassa: no jo oli kaksinkertainen tuuri sulla!

 2. hyvässäseurassa
  27.2.2013, 08:46

  Heh ostin pari vuotta sitten samanmoisen liinavaatekaapin kirpparilta parilla kympillä. Seuraavana päivänä dyykkasin samaa sarjaa olevan täysin priiman matalan senkin kerrostalomme roskakatoksesta! : )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *