Sinisiä unelmia / Blue dreams

elokuu_suvisurlevif_0.jpg

 

Järkkäilimme vähän paikkoja ja sänky siirtyi pitkästä aikaa toiseen huoneeseen. Sinne se joutui tosin hiukan pakosta, koska naapurimme mekastavat toisella puolella asuntoa ja on helpompi nukkua kun ei tarvitse välittää mölystä. Kerrostalon huonoja puolia. Tämän asunnon hyviä puolia on tosin se, että huonejako on niin epämääräinen, että huonekaluja voi pyörittää huoletta ympäriinsä.

Olen muuten innostunut näistä kalkkimaaleista, jotka bongasin kaimani Suvin blogista. Erityisesti San Saccaria ja Antique bleu pistävät huokaamaan. Ja sitten fiilistelin näitä ihania kaakeleita. Taas siis pyöritään sinisissä tunnelmissa.

*

We did some furniture movin’. But I really like the bed there, so light, calm and simple. A good place to sleep. Also like these lime paints in their cold shades and these ceramic tiles. Just blue, blue, blue for me.

 

 

koti sisustus
Kommentit (10)
  1. Love the combination of the Saana Ja Olli pillows and the collection of posters !
    Have a nice day,
    Sarah

    1. Thank you Sarah! I’m looking at that wall as I’m writing this comment and I feel like I’d want some kind of change. Maybe less pictures but bigger – with dark photographs.

  2. Niin kaunista! 🙂 Ihailen aina sinun kuviasi. Minulta kysyttiin jonkin aikaa sitten onko minulla jotain blogiesikuvaa, niin mainitsin sinut ja valokuvasi. 🙂

    1. Kiitos Suvi ihan älyttömän kauniista ja rohkaisevasta kommentistasi! Tuntuu ihan hurjan kivalta ajatella, että olisin jollekin esikuva. Taidan muistella tätä kommenttia aina, kun tulee niitä päiviä, jolloin mikään ei tunnu kameran kanssa onnistuvan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *