Travelogue

 

Katsoin viime yönä Sisilian-ikävääni La Grande Bellezzan, joka tosin sijoittuu ihan muualle, eli Roomaan. Minulle suositeltiin tuota elokuvaa jo kun olin keväällä Roomassa, mutta en ehtinyt katsoa sitä kuin vasta nyt. Ja voi mikä elokuva! Suosittelen katsomaan, mielellään yksin ja punaviinilasi kädessä, yön tunteina. 

La Grande Bellezzan soundtrack on huikea, olen kuunnellut sitä tänään toistolla töitä tehdessäni. Akuuttiin auringon ja kypsien hedelmien ikävään taatusti toimiva.

(Kuvat Palermosta, päivältä jolloin vaelsimme ympäri kaikkia tuttuja kulmia.)

*

Last night I watched the movie La Grande Bellezza to satisfy my longing for sun, bright colors, drama and oh, the language. 

 

 

 

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Tuo elokuva on kyllä huikea!

Suvi sur le vif

No oli, puristin välillä viinilasiraukkaa niin, että hyvä ettei haljennut. Tarvitsen luultavasti toisen katselukerrän vielä tänä kesänä, ehkä elokuun öissä. :) 

Ritva (Ei varmistettu)

Pidän kovasti tuosta elokuvasta. Katsoin sen viimeksi juhannusviikolla, sateisena iltana itsekseni, ja lasissa taisi olla proseccoa! Kiitos Palermon kuvista: ne tuovat mieleen siellä vietetyn nuoruuden kesän kauan sitten.

Suvi sur le vif

Kiitoksia kommentista Ritva, on ihanaa että sieltä ruudun takaa löytyy toinen, jolle Palermo on tuttu :) 

piiitu (Ei varmistettu)

Minäkin pidän elokuvasta kovin! Kaipuun ymmärrän. Olen juuri muuttanut takaisin Suomeen kuukausien Toscanan matkaltani, ja siksipä nyt en pysty katsomaan mitään italialaista tai sydän räjähtää ikävästä.

Suvi sur le vif

Voi ei, ymmärrän kaipuun! Kuukausia Toscanassa kuulostaa kyllä unelmalta! 

Kommentoi