Travelogue

Palermodante_suvisurlevif.jpg

Palermo7_suvisurlevif.jpg

Palermo6_suvisurlevif.jpg

Palermo8_suvisurlevif.jpg

 

Katsoin viime yönä Sisilian-ikävääni La Grande Bellezzan, joka tosin sijoittuu ihan muualle, eli Roomaan. Minulle suositeltiin tuota elokuvaa jo kun olin keväällä Roomassa, mutta en ehtinyt katsoa sitä kuin vasta nyt. Ja voi mikä elokuva! Suosittelen katsomaan, mielellään yksin ja punaviinilasi kädessä, yön tunteina. 

La Grande Bellezzan soundtrack on huikea, olen kuunnellut sitä tänään toistolla töitä tehdessäni. Akuuttiin auringon ja kypsien hedelmien ikävään taatusti toimiva.

(Kuvat Palermosta, päivältä jolloin vaelsimme ympäri kaikkia tuttuja kulmia.)

*

Last night I watched the movie La Grande Bellezza to satisfy my longing for sun, bright colors, drama and oh, the language. 

 

 

 

Kommentit (6)
  1. Minäkin pidän elokuvasta kovin! Kaipuun ymmärrän. Olen juuri muuttanut takaisin Suomeen kuukausien Toscanan matkaltani, ja siksipä nyt en pysty katsomaan mitään italialaista tai sydän räjähtää ikävästä.

    1. Voi ei, ymmärrän kaipuun! Kuukausia Toscanassa kuulostaa kyllä unelmalta! 

  2. Pidän kovasti tuosta elokuvasta. Katsoin sen viimeksi juhannusviikolla, sateisena iltana itsekseni, ja lasissa taisi olla proseccoa! Kiitos Palermon kuvista: ne tuovat mieleen siellä vietetyn nuoruuden kesän kauan sitten.

    1. Kiitoksia kommentista Ritva, on ihanaa että sieltä ruudun takaa löytyy toinen, jolle Palermo on tuttu 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *