Valoa, valoa / Sconce love

Suvi sur le vif

Tuntuu, että olen päässyt jonkinlaisesta sisustuskuopasta, ja jaksan taas innostua kotijutuista ihan eri tavalla.

Seinälle tuikattavat kynttilälliset lampetit ovat olleet tovin hakevan silmäni alla kirpputoreilla. Olen innostunut niin antiikkisista, kuin vähän modernimmistakin lampeteista. Antiikkisemmat menisivät mukavasti modernien huonekalujen maustajana, uudemmat taas piristäisivät vaihtoehtoisesti taas hiukan vanhempia huonekaluja. 

Keräsin kollaasiin suosikkejani. Bukowskin nettihuutokaupasta löytää aina kaikkea kiinnostavaa, kollaasin kustavilaiset peililampetit ja Pierre Forsellin Skultunalle suunnittelemat, pitkänmalliset lampetit ovat molemmat kauniita. Skultunan versioita saa myös uutena Artillerietin valikoimista (vasemmalla, ylhäällä.)

Myös Maison Martin Margielan hopeinen peililampetti, Astier de Villatten posliininen samanmoinen ja Malin Appelgrenin simppeli, messinkinen lampetti ovat superkauniita. Nämä kolme viimeistä löytyvät myös Artillerietilta.

*

I'm getting into candle wall holders and sconces. Most of these beauties are from Artilleriet.

 

 

Kommentit

Hannele/Täyttä Elämää (Ei varmistettu) http://hannele78.blogspot.fi

Upeita kerrassaan! Se on jännä, miten kaikki kiertää sisustus- ja muussa muodissa. Kun aikansa odottaa niin kaikki tulee jossain vaiheessa uudelleen. Tosin ihan kaikkien ei tarvitsis :D

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Tämä kierto on täysin totta! Tosin en tiedä ovatko nämä kynttilälampetit niin kovassa huudossa, mutta olen itse innostunut niistä, koska ne sopivat meidän vanhan talon tyyliin :) 

Sanni - SEES by Sanni (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi

Suuuviii!!! Arvaa oonko ettinyt itelleni kynttilälampetteja! Nää on ihania... Great minds think alike <3 Nähäänkö pe Helsingissä? Tuukkona Jouluralliin?

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

No teidän huusholliin ne lampetit kyllä sopisivat ihan hullun hyvin. Nimim. kaipaan välillä kiviseiniä ja korkeita huoneita. :D 

Ennikoo (Ei varmistettu) http://enni.musla.fi

Ah, vitsi mä etsin kanssa pitkään kynttilälampetteja. Löysin lopulta Helsingistä yhdestä antiikkiliikkeestä kaksi ruotsalaista 50-luvun lampettia, jotka on vähän kämäset mutta ihanat.

Noi bukowskin lampetit on niiiiin ihanat, olin jo huutamassa niitä, mutta sitten tajusin, etten tarvitse neljää kynttilälampettia 30-neliöiseen kämppään. Plääh.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

En arvannutkaan, että meitä lampettien ystäviä piilee blogistaniassa niin paljon :) 30 neliöön mahtuu kyllä jo aika turkasesti lampetteja, en tiedä onko enemmän on enemmän ihan käytännöllinen ajattelu tässä, mutta lampettihimo sokaisee! 

Kommentoi