Vinkki juhlasesonkiin: Designisto

designisto_suvisurlevif.jpg

 

Kuvassa granaattiomenoiden ja amaryllisten kaverina luuraa yksi pieni ihana kaveri; Alexander McQueenin iltalaukku. Hän on valitettavasti vain lainassa, tein yhteistyötä Designiston Katriinan kanssa ja sain kyseisen laukun lainaksi viime viikonloppuna juhlittuun blogigaalaan. Vastapalveluksi lupasin kertoa teille Designistosta. Ja tämän teen kyllä ihan hurjan mielelläni; on mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä oman lähialueeni yrityksen kanssa ja Designisto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Designisto on siis tiivistettynä designlaukkuihin ja -huiveihin erikoistunut lainaamo, joka toimittaa tuotteita ympäri Suomea. Nyt on ehkä yksi parhaimmista hetkistä vinkata kyseisestä yrityksestä, juhlakausi on pikkuhiljaa alkamassa pikkujouluineen ja ainakin minä voisin lainata laukun juuri tähän sesonkiin. Itselleni käy aina välillä ennen juhlia viime hetken ahdistushätäpaniikki ja menen ostamaan jotain käsittämätöntä, jota käytän vain kerran ja kadun jälkikäteen. On aika eri fiilis pitää kädessä viimeisen päälle suunniteltua ja valmistettua designia. Kuvassa näkyvä clutch tuntui enemmänkin taideteokselta – huikeaa sellaisen kanssa on kipitellä menemään!

Yksi Designiston brändin keskeisimmistä ajatuksista on kestävä kehitys; kaikkea ei tarvitse ostaa ja hankkia itse. Tämä on itselleni ja kaikille kyllä suositeltavaa; jättää hankkimatta monta puolikelpoa ja sijoittaa laatuun. Tai jos sijoittaminen tuntuu isolta ja lopullisesta, laukun voi aina vuokrata Designistosta. 

Laukkuvalikoimat ja yksityiskohtaiset tiedot lainaamisesta löydät Designiston sivuilta. Designistolta löytyy muuten myös blogi.

Psst! Designistosta ovat kirjoittaneet myös Lilyn bloggaajat Coco ja Lilou’s Crush.

 

designisto1_suvisurlevif.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Wau, mitä kuvia! Tuosta alemmasta kuvasta voisi teetättää taulun seinälle, niin upea! Alexander McQueen ja kukkaset, ei voi mennä pieleen. 🙂

    Kiitos ihanan inspiroivasta ja kauniista blogista!

    1. Paljon kiitoksia! Hiukan makaaberit tunnelmat sain tosin aikaiseksi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *