Weekend takes

aamut_suvisurlevif.jpg

aamut2_suvisurlevif.jpg

 

Viikonloppujen unenomainen, rauhallinen kupla. Granola on tuoretta, tee kuumaa ja paahtoleivällä liikaa voita. Lehdessä pastelleja ja aurinko paistaa ikkunasta kuin tilauksesta. Korvissa soi Goldfrapp ja mieli on kerrankin tyhjä velvollisuuksista, töistä ja muusta arjesta.

*

Lazy, perfect weekends, I’ve been waiting you.

 

 

Kommentit (6)
  1. Täydellisyyttä hipovat kuvat, sisällä kuplii iloisesti kun niitä katselee. <3

    1. Jee sisäisille kuplille! 🙂

  2. Kiitos Suvi hengästyttävän ihanasta blogista! Kuplassa ollaan täälläkin, joskin poikaystävä yrittää kovin ravistella minua ulos liikkumaan kanssaan…

    Pientä toivetta saanen ujosti esittää: sain joululahjaksi soseuttimen ja olisi sangen ihastuttavaa, jos alustallasi välkkyisi keittoreseptejä (kutsuttakoon sitä sitten vaikka perinteiseksi tammikuun keventämiseksi)!

    1. Kiitos kannustavista sanoista, Tiita! Keittoreseptejä on muutama jo plakkarissa, sosekeittoja mukana myös siis! Arkistoista löytyy jo tämä bataattikeitto, ja porkkanakeitto ja.. No näköjään ei sieltä näköjään löydykään enempää sosekeittoja, aika tosiaan korjata tilanne. 🙂 Ja nuo sopat keventäisin itse ainakin tammikuussa kermattomaksi lisäämällä vain kasvislientä enemmän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *