Welcoming October

Syyskuu30_suvisurlevif.jpg

 

Siivosin työpöydän syyskuun viimeisen kunniaksi. Tervetuloa lokakuu, toivottavasti olet hiukan armeliaampi ajan ja kiireen suhteen, teet ruskasta mahdollisimman räiskyvän ja tuot mukanasi kuulaita syyspäiviä. 

*

Cleaning out my desk and welcoming October.

 

 

Kommentit (8)
 1. Tiina / Kakkupuutarha
  4.10.2014, 07:48

  Ihanat krysanteemit! Mulla on nyt samanlaiset kestäneet maljakossa kolme viikkoa (!). Krysanteemit ovat jotenkin niin ihanan syksyisiä juuri tuollaisina oranssinruskeina.

  1. Nuo ovat kyllä ihan hämmästyttävän pitkäikäisiä! Ja nuo jättimäiset krysanteemit taitavat olla jonkinmoinen trendikukka, kun niitä näkyy joka paikassa. Myös täällä meillä 🙂 

 2. Mikaelaalexandra
  1.10.2014, 18:11

  ihailen aina sun kuvia ja nyt vihdoin ajattelin kysyy, et miten ja millä sä oikeen muokkaat niitä? 🙂

  1. Moikka! Muokkaan nykyään aika ison osan blogikuvista raakakuvavaiheessa VSCO:n filttereillä. Heiltä saa myös kamerakännyköille filttereitä, joita suosittelen lämpimästi. Eli filtterit muuntavat värejä hiukan filmikuvauksen suuntaan. 

   1. Mikaelaalexandra
    2.10.2014, 18:04

    kiitos vastauksesta 🙂 mä katoinki, et näyttää kyl tutulta ku ite käytän VSCO:ta puhelinkuvien muokkaukseen, mut en tienny, et sen saa koneellekki. ootko ihan ostanu sen vai? 🙂

    1. Juu ihan ostin, VSCO:n kuvafiltterit saa ostettua muistaakseni ainakin Photoshoppiin, LightRoomiin ja Afterworksiin, joissa ne vedetään raakakuviin. Tai jos halvemmalla haluat päästä, niin puhelimella vaan kuvia, filtterit päälle ja blogiin, kuten monet tekevät. Myös minä välillä, kun osuu hyvä valo ja onnistunut kuva. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *