Kauneushoitola Jenny, täyden palvelun hoitola

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Jenny

Täydenpalvelun kauneushoitola, Guinot tuotteisiin erikoistunut ja palkittu hoitola.

Olen ollut Kauneushoitola Jennyn asiakas jo lähes kymmenen vuoden ajan. Kaunis hoitola sijaitsee Siilinjärven keskustassa. Kauneushoitolassa vallitsee aivan ihana, rentouttava tunnelma ja jo hoitolaan sisään astuessa voi aistia rauhallisuuden ja tunteen siitä, että on tervetullut. Jokaiselle asiakkaalle on varattu oma hoitolahuone, jossa voi rentoutua hoidoissa, aistikkaan musiikin taustalla soidessa. Kauneushoitolassa toimii kolme ammattitaitoista SKY kosmetologia.

Käyn säännöllisesti kasvohoidossa ja hoitoon on ihana mennä, kun itse ei tarvitse miettiä mitään. Kosmetologi katsoo minulle ja iholleni sopivan hoidon ja toteuttaa sen. Hoitola on erikoistunut erilaisiin, myös laitteellisiin kasvohoitoihin. Muita suosikkejani hoitolassa ovat jalkahoidot sekä reikihoito.

Hoitolan omistaja Jenny on erikoistunut reikihoitoihin.

”Reikihoito on vanha japanilainen luonnonmukainen hoitomuoto, jossa käsin tehtävällä energeettisellä käsittelyllä tasapainotetaan ja puhdistetaan kehon omat energiakeskukset ja -virtaukset.
Hoidossa käsitellään myös mielen ja tunteiden aiheuttamia tukoksia avautumaan fyysisestä
kehosta. Hoito tapahtuu intuitiivisesti ja on jokaiselle hoidettavalle yksilöllinen.” Kauneushoitola Jenny

Reikihoidon vaikutusta on vaikeaa selittää. Jokainen asiakas saa yksilöllisen hoidon. Jotkut saavat parannusta fyysiseen, jotkut henkiseen vaivaan. Itse olen kokenut hoidon erikoisena, uskomattomana. Olen saanut hoitoa henkisiin vaivoihin, vastauksia vaikeisiin kysymyksiin. Olen jopa päässyt yhteyteen edesmenneen rakkaan kanssa. Tämä hoito täytyy itse kokea, ennen kuin sen ymmärtää. Voin suositella aidosti!

Kauneushoitola Jenny on erikoistunut Guinot tuotteisiin ja onkin palkittu globaalisti. Guinotin ihonhoitotuotteet ovat kehitetty maailmassa ensimmäisenä 56 erilaista aktiivista biologista aineosaa sisältävänä sarjana. Tuotteita kehitetään jatkuvasti Guinotin tutkimus laboratoreissa asiantuntevien tutkijoiden ja viimeisimpien teknologisten menetelmien avulla. Guinotin laboratoriot hyödyntävät aina uusimpia tekniikoita ihon nuorekkuuden korostamiseksi.

Sain testiin kaksi Guinotin ihoa puhdistavaa, voimauttavaa sekä kirkastavaa tuotetta.

GOMMAGE BIOLOGIC – hellävarainen kuorintageeli, joka ei sisällä kuorivia rakeita vaan kuorii ihon biologisesti. Kuorintageeli poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja tekee ihon hehkuvaksi ja elinvoimaiseksi. Näin ollen tuote sopii myös herkille ihoalueille, kuten silmänympärysiholle sekä huulille. Tuote tasoittaa ja parantaa ihon pintaa ja tekstuuria. Tuotetta pyöritellään iholla, kunnes se muuttuu öljymäiseksi. Sen jälkeen tuote huuhdellaan pois vedellä. Kuorinta tulisi tehdä 1-2 viikon välein. Kuorinnan jälkeen on tärkeää valita iholle sopiva naamio.

MASQUE DYNAMISANT ANTI-FATIGUE -välittömästi raikastava naamio. Naamio tasoittaa ja häivyttää väsymyksen merkkejä sekä tekee ihosta kirkkaan. Naamio kosteuttaa ihoa ja jo heti hoidon jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeältä ja uudistuneelta. Tuotteen piparminttuinen tuoksu saa iholle hoidon aikana viilentävän tunteen ja jättää iholle raikkaan, hehkuvan olon. Vaikutusaika tuotteella on 3-15 minuuttia, jonka jälkeen tuote huuhdellaan vedellä. Naamiota voi käyttää pikakaunistavana aamulla, normaalin naamion tapaan tai myös yönaamiona. Halutessaan intensiivisemmän hoidon, voi naamion tehdä myös muutamana peräkkäisenä päivänä.

Kauneushoitola Jennyn sivuille pääset tutustumaan tästä. Heillä on käytössään nyt myös nettiajanvaraus, jonne pääset heidän kotisivuiltaan. Voin lämmöllä suositella Kauneushoitola Jennyn palveluita ja tuotteita.

Suvi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *