Arki alkaa

SuviS Lifestyle

 

Viikonloppu vietettiin ihanassa säässä ja ihanalla porukalla mökillä ja tänään meillä alkoi arki. Tai oikeastaan jo eilen illalla. Mies lähti eilen töihin ja minä jäin pienten kanssa kotiin harjoittelemaan uutta arkea. 

En ollut aiemmin yhtään stressannut tai saati miettinyt, kuinka pärjäämme miehen lähdettyä töihin neljän viikon loman jälkeen. Eilen kun ajoimme mökiltä kotipihaan, tuli tyhjyys! Sanoin miehelleni, kuinkahan tästä eteenpäin.

Onneksi hänellä on jäljellä vielä kesälomaa viisi viikkoa. Joten yhteistä pitkää lomaa on vielä tiedossa noin kuuden viikon päästä.

 
 

 

Mieheni tekee pitkää yövuoroa ja tietenkin hänen täytyy nukkua päivisin. Meillä oli niin ihana loma koko perheellä. En ollut kuin pieniä hetkiä lasten kanssa keskenään koko aikana. 

No, eilinen ilta meni tosi hyvin. Ainoastaan esikoisen nukuttaminen yöunille aiheutti päänvaivaa. Ulkonakin päästiin käymään ja iltatoimet sujui hyvin.

Olen ajatellut etten ota stressiä, jos joku päivä ei jostain syystä päästä ulos niin ollaanpa sitten vaikka koko päivä yöpuvussa sisällä. Kunhan pääasiat tulee hoidettua. Mennään oman aikataulun mukaan, ei pidetä kiirettä. 

Tänään olemme saaneet nauttia vieläkin tästä ihanasta Suomen kesäsäästä omalla pihalla. Vauva nukkui aamusta pieniä torkkuja joten sain laitettua Evertille uima-altaan terassille. Olimme koko porukka ulkona, vauva viihtyi hyvin varjossa vaunuissa vaippasilleen.

Nyt on niin kuuma, että vauva näyttää viihtyvän ihan parhaiten ilkosillaan. Meillä on sisälläkin edelleen kuuma! Aamuisin ja öisin olen pitänyt läpivetoa ja tuuletinta, jotta saataisiin edes hieman siedettävämpää sisäilmaa.

Tällä hetkellä lapset nukkuvat sisällä ja minä otan itselleni pienen hetken itkuhälyttimen kanssa ja olen auringossa. Mikä parasta, lapset ovat nukkuneet tähän asti aina päikkärit samaan aikaan! Uskomatonta! Saan itse nukkua päiväunia tai tehdä omia juttuja kun kumpikin nukkuvat yhtäaikaa noin kaksi tunti.

Aurinkoista päivää teille!

Suvi

Kommentoi