Babyshower juhlat ystävälle

Järjestin viime viikonloppuna rakkaalle ystävälleni yllätys babyshower juhlat. Babyshowerit eli vauvakutsut järjestetään raskaana olevalle, tulevalle äidille yleensä muutamaa kuukautta ennen laskettua päivää. Useimmiten juhlat tehdään äidille yllätyksenä.

Rakastan juhlien järjestämistä ja tämäkään juhla ei ollut poikkeus! Teimme päivänsankarin läheisten ja ystävien kanssa tarjottavat nyyttäriperiaatteella ja ostimme yhteisen lahjan.

Tarjolla juhlissa oli savustettua lohta, vihersalaattia, kana-pastasalaattia, patonkia ja levitettä. Lisäksi valkosuklaa-mansikka kermakakku, aivan mielettömän suloisia macaronseja, suklaata, karkkia, sipsiä sekä alkoholitonta kuohuvaa ja vichyä.

Ostimme lahjaksi ystävällemme vastasyntyneen valokuvaus lahjakortin studioon. Minä taiteilin vaippakakun. Vaippakakkuun ostin ihanat Gipsy Parrotin rusettipannan ja rusettipinnit. Voin jo kuvitella kuinka söpöltä ne näyttävät pienokaisen päässä. Ohjeen vaippakakkuun voisin kirjoitella teille piakkoin.

Juhlien teemavärinä oli violetti. Koristelin kakun, vaippakakun sekä kattauksen kuivatuilla laventeleilla. Niistä tuli myös aivan ihanaa tuoksua. Macaronsit olivat myös teemavärin mukaisesti tehnyt ystäväni ystävä vaaleanvioleteiksi. Ne olivat niin syötävän suloisia! Paperiviuhkat tein seinälle koristeeksi lahjapaperista.

Päivän ohjelmana oli vauvan syntymäajan, painon, pituuden ja nimen arvausta. Jaoimme myös jokaiselle kuukaudelle pieniä tehtäviä jokaiselle ystävälle tulevaa äitiä varten. Helmikuussa tehtävänä oli esimerkiksi ”anna tulevalle äidille viime hetken vinkki synnytykseen sekä vie hänelle sairaalanamu”. Keräsimme myös pieneen lasipurkkiin tsemppilauseita tulevalle äidille, niiden päivien varalle jos mikään ei mene putkeen. Muutama tunti menikin jo syödessä ja rupatellessa. Vaihdettiin kuulumisia ja kävimme läpi mistä kukin tuntee tulevan äidin.

Juhlissa mahtavinta oli se, että saimme kuin saimmekin pidettyä juhlat loppuun saakka yllätyksenä! Ystäväni oli aivan puulla päähän lyöty kun hän saapui paikalle! Olin loppuvaiheessa aivan varma, että hän arvaa juhlien olevan juuri sinä päivänä. Onneksi olin väärässä ja saimme yllätettyä ystävämme aivan totaalisesti!

Suvi

perhe tapahtumat-ja-juhlat vanhemmuus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *