Halloween – vaahtokarkki kummitukset

Halloween – yksi muotijuhla lisää. Amerikasta rantautuu jatkuvasti uusia ilmiöitä Suomeen ja yksi niistä on tällä viikolla vietettävä Halloween. Halloweenia juhlitaan Amerikassa pyhäinpäivän aattona, lokakuun viimeisenä päivänä.

Suomessa Halloween on alkanut saada pikkuhiljaa kädensijaa ja yhä enemmän sitä on alettu juhlia. Meidän ovella on jo useana vuonna käynyt pieniä noitia ” karkki vai kepponen” jahdissa. Ihmiset järjestävät Halloween juhlia ja panostavat pukeutumiseen yhä taitavammin. Päiväkodeissa ja koulussa pidetään naamiaisia ja some pursuaa upeita maskeerauskuvia.

Kotona meillä on vilistänyt kaksi pientä kissaa pitkin viikkoa. Ihanaa nähdä lasten riemu. Halloween viikonloppu huipentuu ystäväni järjestämiin Halloween juhliin sunnuntaina.

Meillä Halloweenia on alettu juhlistamaan pikkuhiljaa lasten myötä. Minusta on kiva tehdä perinteitä lasten kanssa. Tänä vuonna lapset pukeutuvat kissoiksi. Halusin kokeilla myös jotain Halloween herkkua. Teimme helpoistakin helpoimpia vaahtokarkki kummituksia. Ne ovat todella nopea tehdä, eivätkä vaadi kuin kahta ainesosaa. Helppo tehdä siis pienten lastenkin kanssa.

Vaahtokarkki kummitukset

Sulata muutama tummasuklaa pala. Tee silmät sulaneesta suklaasta vahtokarkeille esimerkiksi veitsen kärjellä. Anna jähmettyä. Laita esille ja nauti.

 

Pyhäinpäivä on meille tuttu pyhä. Lapsesta saakka meidän pyhäinpäivään on kuulunut läheisten haudoilla käynti ja kynttilöiden polttaminen. Tänäkin vuonna viemme kynttilät haudoille.

Mukavaa Halloweenia ja pyhäinpäivä viikonloppua!

Suvi

perhe tapahtumat-ja-juhlat diy ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *