Kaiku Kids Kuopioon

Vihdoin se on Kuopiossa, lasten merkkivaateliike! Jo vuosia Kuopioon kaivattu, laadukkaita lastenvaatteita- ja asusteita myyvä liike on nyt täällä. Kaiku Kids Oy: n kauppias Emmi Ryhänen toteutti unelmansa ja perusti ihan oikean, unelmien lastenvaateliikkeen. Liike sijaitsee Kuopion keskustassa kauppakeskus Sektorissa.

Kaiku kids avaa ovensa huomenna perjantaina 9.8 klo 10.00. Pääsin kurkistamaan Kaiku Kidsiä mahtaviin ennakkoavajaisiin tänä iltana ja lumouduin täysin. Kauppias Emmi tukijoukkoineen on tehnyt upeaa työtä. Liike on ilo silmälle, vaikkei lastenvaatteet kiinnostaisikaan. Liike on visuaalinen taidonnäyte. Voisin vannoa, ettei Kuopion alueelta löydy montaa yhtä upeaa liikettä.

Kaikun olohuoneesta löytyy nurkkaus lapsille sekä myös niille perheenjäsenille joilla aika saattaa shoppailun lomassa käydä pitkäksi. Viihtyisässä olohuoneessa aika varmasti kuluu mukavasti naisväen shoppailua odotellen. Liikkeestä löytyy myös mukava WC tila, lastenhoitopöydällä. Imettäville äideille löytyy myös oma, viihtyisä ja suojaisa nurkkaus. Tätä on kaivattu Kuopion keskustaan!

Kotimaisiin sekä eettisesti ja ekologisesti valmistettuihin vaatteisiin ja asusteisiin satsaavasta yrityksestä löytyy hurja määrä suosittuja, aivan ihania lastenvaatemerkkejä. Kaiku Kids on ottanut valikoimiinsa kivasti myös pienyrittäjien tuotteita mm. Kuopiolaisen Minicoo-Designin tuotteita. Hypistelin käsissäni esimerkiksi aivan ihanaa kukkakuvioista body-pipo settiä tyttövauvalle.

Kaiku Kidsin valikoimista löytyy lisäksi tuotteita mm. kotimaisilta Kaikolta, Mainiolta, Gugguulta, Yo Zenilta, Papulta, Kiddowilta sekä Ponolta. Ihania asusteita Kaikusta löytyy lapsille sekä aikuisille Rouheaknitsiltä sekä For Minis And Mommiesilta. Kaiku Kidsiltä löytyy myös suositut Mini Rodinin tuotteet. Upea kattaus upeita merkkejä ja vaatteita!

Kaiku Kidsiltä löytyy myös verkkokauppa, jossa saat tehdä ostoksesi rauhassa vaikka kotisohvalta käsin. Ostoksesi voit noutaa suoraan Kuopion liikkeeltä normaali postituksen lisäksi. Tästä pääset kurkkimaan verkkokauppaa ja Kaiku Kidsin valikoimaa.

Käykää ihmeessä tutustumassa uuteen, upeaan Kaiku Kids Oy lastenvaateliikkeeseen.

Vielä paljon onnea ja menestystä ihana Emmi ja Kaiku Kids!

Suvi

muoti lasten-tyyli trendit lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *